Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Info) Sukces Grand Theft Auto Five

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grand Theft Auto Five,czyli w sumie GTA V, odniosło niebywały sukces, który zapiszę się w historii gier, ale też ogólnej rozrywki.

Ów gra firmie Take-Two, czyli jego wydawcy, w ciągu 3 dni przyniosła zyski w wysokości 3 miliard (w skrócie 'mld') dolarów! Jak na tą chwilę to najszybszy miliard w historii rozrywki(światowej) i to nie tylko w grach wideo, ale także w porównaniu co do m.i. filmów pełnometrażowych! ;)

Opublikowano

Nic dziwnego.Każda część GTA cieszy się bardzo dobrą opinia.Zarobili tyle i to bez wersji na PC.Wielki sukces.Zrobili dużą kampanię reklamową ,ale myślę że bez niej by dali radę :D

Opublikowano

Pewnie jakby nie to, że 2 razy tyle osób pobrało grę z neta to zarobiliby spokojnie 6mld :P

Gratuluję im, gra genialna.

Jak wyjdzie na PC lub może na next-geny za jakiś czas, to zarobią znowu kilka mld ;p

Opublikowano

Już w pierwsze godziny zarobili 800 mln $. I tak GTA SA było najlepsze ze wszystkich. Teraz GTA 5 to jakby SA rozbudowane z lepsza oprawa, dłuższym sp no i, na prawdę warta ceny. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No ale niestety nie obyło się bez problemów. Już widać na O*et.pl jak lecą skargi że pojazdy nie zapisują się w garażach. I miałem tak samo. Zakupiłem sobie niezłą bryczkę no ale w garażu niestety jej nie było. Mam nadzieję że jakoś to zostanie naprawione bo innych zastrzeżeń nie mam.

sygna1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...