Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ownserver problem..

azuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem na hostingu ownserver wczoraj chciałem kupić serwer ale gdy wysłałem sms oni przysłali mi błędny kod pisałem go na różne sposoby ale nic nie pomogło..Pisałem do HelpDesk ale nikt nie odpisał pisałem na gg ale też nikt nie odpisał czy hosting ownserver sobote i niedziele robią sobie za dni wolne?..

Opublikowano

Po 1 to nie spamuj :D

Po 2 OwnServer.pl nie odpowiada już na gg i musisz pisać do HelpDesk i odpowiedza bankowo bo sam nie raz do nich pisałem .

Po 3 wysłałeś sms a zaznaczłeś sobie opcje na której wysłałeś sms ?

Po 4 dziękuje ;D

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Po wysłaniu sms przyszedł kod zwrotny zaznaczyłem tą opcje za 23 zł i wpisałem kod klikłem dodaj czy jak to tam pisze i strona się ładuje a na koniec błędny kod.

Ile czekać na odpisanie od ownserver muszę?

Opublikowano

Na odpisywanie poczekasz max 2 dni chyba mi po 2 dniach odpisywał nie jaki " jasiek " :D

No to jak Ci się ładuje to poczekaj chwile a nie :D A może Ci już doładowało ;D ? Sam raz tak miałęm że niby błędny kod ale napisałem do nich i faktycznie wpisałem kod i doładowało mi ;p a myślałem tak jak ty :D

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Taki jest support w OwnServer... Jeżeli w ogóle odpiszą, to po miesiącu.

Musisz czekać, myśmy mieli większe problemy, przez które straciliśmy prawie 200 graczy, bo łaskawie wyłączyli maszynę na 2 dni...

Bądź cierpliwy, albo najlepiej zmień hosting... :-)

Mgnd.png

Opublikowano

To co pisze mi na komie: 91958: Twój kod dla uslugi AP.x190 jest następujący (tutaj mam podany kod)

Wpisuje ten kod na ich stronce

i klikam także to

91958 AP.X190 23,37 PLN

11,60 PLN

klikam na kółeczko zaznaczone na niebiesko no ok to pod dołem teraz wpisuje ten kod i naciskam doładuj portfel

Strona się wczytuje 43 SEKUNDY..

i po chwili komunikat:

Podany kod jest nieprawidłowy, bądź wybrałeś złą usługe dla otrzymanego kodu.

usługę wybrałem dobrze wybrałem tą na którą wysłałem sms..

Opublikowano

Może masz taką czcionkę, że trudno odróżnić literę m od liter r n złączonych. Czasem się zdarza.

Widzisz różnicę na 1 rzut oka? m rn bo ja nie :P

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Nie w kodzie nie ma m ani rn jest normalny kod wszystko ok ale jak go wpisze to jest nieprawidłowy no i niewiem co zrobić.. już czekam 3 dni aż odpiszą jeżeli do dziś mi nie odpiszą to straciłem 23 zł na ten hosting..

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam mam problem na hostingu ownserver wczoraj chciałem kupić serwer ale gdy wysłałem sms oni przysłali mi błędny kod pisałem go na różne sposoby ale nic nie pomogło..Pisałem do HelpDesk ale nikt nie odpisał pisałem na gg ale też nikt nie odpisał czy hosting ownserver sobote i niedziele robią sobie za dni wolne?..

też miałem takie coś tylko na Fiberhost.pl pisałem do różnych administratorów i wszędzie gdzie tylko mogłem a już prawie miesiąc i pieniędzy nie widać... :/ ehh ja nie wiem co oni robią... a kasa piechotą nie chodzi ...

Opublikowano

Nie polecam Hostingu ownserver moim zdaniem w ogole hostingi maja problemy najlepiej wykupic swojego vps'a i nie miec zadnych problemow z ich np wylaczaniem serwerkow bo jest jakis blad...A i chyba nie pracuja oni w Soboty i Niedziele ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...