Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie GTA 5

kuligaxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przeszedlem cale gta 5 i dostalem po 15 mln na kazda postac a juz stracilem z 30 miln i co tu robic jak sie odrobic ? po zakonczonych misjach moge sam robic napady? bo byla o tym mowa ale jak widzialem 2 banki ktore napadlem podczas gry ich juz niema sa pozamykane czy to tyko 2 banki sa w gta v? i czekam na odp z tymi napadami ;d

Opublikowano

a w jaki sposób ona dziala? a tak woogle nie widze za dobrze bo mam telewizor stary ;d bo plazma mi siadla wiec duzo nie widze na nim tzn liter wyraznie wiec troche ciezko mam ale nie da sie okrasc bankomatow? bankow itp ?

Opublikowano

Troche nie na temat ale.szkoda zakladac nowy temat. Ile czasu zajelo ci przejscie calego gta? Bo ja dopiero zaczynam i.wydaje sie ze jest to bardzo odszerna seria.i ze tak szybko sie jej nie przejdzie. Ja jestem dopiero na poczatku gdy gosciu kaze opiekowac sie psem.

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...