Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Antywirus?

marcinkloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zainstalować sobie jakiegoś dobrego, darmowego Antywirusa. Głównie chodzi mi o to, żeby wirusów nie przepuszczał, i żeby nie zwalniał aż tak bardzo komputera. Z góry dzięki. ;>

Opublikowano

@UP

Avast? Moim zdaniem trochę słaby Antywirus.. Muli kompa i przepuszcza dużo wirusów...

Jakieś inne propozycje?

W avast masz tryb gier. Co prawda dużo nie daje ale zawsze jest. Avasta używam do 2 lat i ani razu nie przepuścił mi wirusa

Kontakt : [email protected] Steam : Polak000xD TS3 : ts3.pr0g4ming.pl Room 1,2,3 Nick na ts3 : TheWzychu233

Opublikowano

W avast masz tryb gier. Co prawda dużo nie daje ale zawsze jest. Avasta używam do 2 lat i ani razu nie przepuścił mi wirusa

W Comodo również i dodatkowo zaporę oraz wiele wiele więcej. Wszystko opisane w moim poradniku. :)

Nie polecam Avasta. Swego czasu miałem z nim problemy i nie tylko ja. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Hmm, mi chodzi głównie o przepuszczalność wirusów i o to, jak będzie chodził komputer po zainstalowaniu Antywirusa. ;x

Wiadome że antywirus obciąża komputer. Chyba nie ma takiego co nie obciąża...

Kontakt : [email protected] Steam : Polak000xD TS3 : ts3.pr0g4ming.pl Room 1,2,3 Nick na ts3 : TheWzychu233

Opublikowano

Wiadome że antywirus obciąża komputer. Chyba nie ma takiego co nie obciąża...

Chodzi mi o jak najmniejsze obciążanie..

Jakieś dalsze propozycje? Piszcie dlaczego ten a nie inny.

Opublikowano

Bardzo dobra wykrywalność, ale troszkę duże obciążenie systemu. :) Również polecam - warto. :)

nie prawda że obciąża system. jak się wyłączy link scaner (nie potrzebna funkcja jak się potrafi używać internetu) to max zużywa 60mb ramu i max 2-3% procka.

Comodo, Avg, Comodo firewall + Avast. bardzo dobry "zestaw" dodam jeszcze od siebie że avg ma bardzo częste aktualizacje bazy wirusów. do 3-4 dziennie :)

Opublikowano

Jak najbardziej. :) warto dodać, że baza wirusów którą dysponuje to ta samo co w przypadku AVG Internet Security, a to bardzo ceniony pakiet tylko, że strasznie drogi. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jak najbardziej. :) warto dodać, że baza wirusów którą dysponuje to ta samo co w przypadku AVG Internet Security, a to bardzo ceniony pakiet tylko, że strasznie drogi. :P

Ok, zaufam Ci, bo kiedyś też mi bardzo pomogłeś . ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...