Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Philips audio

mcafee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupilem dzisiaj monitor philips 196V4L i mam problem otoz mam z poprzedniego monitora wtyczke jack i w nowym nie ma nigdzie gniazdka gdzie ja podlaczyc tak samo jak sluchawki co z tym zrobic jest tylko wtyczka na kabel od obrazu jakas inna podobna do obrazowego i zasilajacy kabel prosze o pomoc monitor 18,5Cala

Opublikowano

chodzi ci oto żeby mieć głos w monitorze tak ?? jesli tak to nie da rady bo niema głośników więc nie da rady podłączyć

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

monitor nie ma glosnikow rozumiem czyli zeby miec glos w sluchawkach mam je podlaczyc do komputera i sciagnac jakies sterowniki pod monitor czy jak bo nie rozumiem moze mnie ktos rozjasni? jesli trzeba sciagnac sterowniki mozna prosic o jakis link?

wczesniej mialem pod wlacznikiem monitora gniazdo na jacka (wlaczalem sluchawki) i z tylu gniazku na jacka (podlaczalem jacka z glosem) teraz nie ma zadnego gniazda i nie wiem co robic :D

Opublikowano

nie, po prostu podłącz je do komputera tam, gdzie kiedyś miałeś kabel do monitora do dźwięku i tyle.

Jeśli nie będzie działać, to napisz tutaj, ale na 99% powinno być ok.

436951440626370320491.png

Opublikowano

tak podlacze sluchawki do komputera rozumiem ale co zrobic z jackiem na audio ktory laczyl monitor z komputerem?

podlaczylem same sluchawki bez tego 2 jacka i glosu jak ni bylo tak ni ma

Opublikowano

Tak, słuchawki do komputera. Jeśli nie zmieniasz płyty głównej to sterwniki powinieneś już mieć zainstalowane, więc najlepiej podłącz i sprawdź. A jak jednak nie będzie to podaj model płyty głównej, który można zobaczyć w programie CPU-Z. Bo bez tego modelu nie można dać linku do dobrego sterownika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...