Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] ikonki ts

miravo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam juz od pownego czasu paczki ikon nie 100 ikonek tylko okolo 1000 zeby bylo w czym wybierac z góry dziękuję :)

miravo2.png

Opublikowano

Szczerze ja na kompie mam ponad 1k Ikon :D Ale nie udostępniam ich byle komu z resztą część ikon możesz spokojnie w necie zebrać :D

Opublikowano

Szczerze ja na kompie mam ponad 1k Ikon :D Ale nie udostępniam ich byle komu z resztą część ikon możesz spokojnie w necie zebrać :D

Co z tego, że nie udostępniasz ? Spróbuj je wykorzystać na swoim serwerze to już każdy kto wejdzie na serwer będzie miał takie ikonki. Jest coś takiego jak folder cache. Zapisuję wszystko w folderze o danym serwerze ts3.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Mamy szukać za ciebie? Chłopie google i zabieraj się do roboty. Jak dla mnie temat bez sensu serio ...

To po co tu chodzisz i piszesz?

Chcesz posty nabic idz gdzie indziej

miravo2.png

Opublikowano

Nie nabijam postów, tylko to jest śmieszne, wysyłasz ludzi na szukanie tobie ikonek bo zażyczyłeś sobie 1000 ikonek aby w czym wybierać. Gorzał podał ci temat z ikonkami, a jeżeli ci za mało to google nie gryzie od szukania ikonek ;)

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Jest problem w tym ze szukalem w google pościągalem wszystko z chomika z innych stron i nie ma nic ciekawego i nie kaze nikomu szukac tych rang tylko jak napisalem ze jak ktos ma :)

miravo2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...