Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o...?

TheFoQuSsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obie dobre. Ja bym brał Gigabyte. Co do sklepu to tak jak to sklep. Negatywnych opinii o nim nie słyszałem oprócz nieco zawyżonych cen ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Bo dziś trochę się "zraziłem" do morele.net - poczytałem trochę opini i mam mieszane uczucia :/ A jakie są wasze wrażenia z nimi? morele.net?

Dobre. Jak zamawiałem kompa to wszystko jest ok z nim. Tylko wysyłka była troche dziwna ale w końcu doszło xD Myśle, że taki przypadek jak u mnie zdarza sie bardzo rzadko.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

techplanet.pl zamów ceny nie są duże i brak problemów xD

I tu się nie zgodze- techplanet ma zazwyczaj wyższe ceny od moreli :D

Opublikowano

Takie "cuś" czytałem: http://forum.benchmark.pl/topic/83140-opinie-o-sklepie-morelenet-gwarancja-reklamacje-zwroty-itp/ i teraz mam mętlik w głowie :/ Wprawdzie kompa i tak raczej dopiero w 2014r zamówię, ale wolę wiedzieć już teraz w co później uderzyć. Bo sklep MUSI mieć montaż PC i odbiór w Poznaniu :D

Opublikowano

Takie "cuś" czytałem: http://forum.benchmark.pl/topic/83140-opinie-o-sklepie-morelenet-gwarancja-reklamacje-zwroty-itp/ i teraz mam mętlik w głowie :/ Wprawdzie kompa i tak raczej dopiero w 2014r zamówię, ale wolę wiedzieć już teraz w co później uderzyć. Bo sklep MUSI mieć montaż PC i odbiór w Poznaniu :D

Oj tam.. Zdarzają się jakieś babole ale wszędzie mogą się zdarzyć ;P Napisz znów w 2014 to może jakiś inny sklep będzie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...