Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki Terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem pliki terenzo z tematu chodzi o te

Gotowa maszyna z FreeBSD 9.1 i z plikami v4.2 by Terenzo.:

Spoiler
FreeBSD 9.1.7z.001 (1.0 GB) - https://mega.co.nz/#!J0gVgLBZ!UC04MVdY8A6yRx0fyYRXAgSXgLVQyNw06sdEeoHLTLY
FreeBSD 9.1.7z.002 (392.0 MB) - https://mega.co.nz/#!N5gXVRjT!cBhuK2phDikPjL88WS7ukCErexgkZKlgUIjEk0u1sxU
- Zainstalowane FreeBSD 9.1 RELEASE
- Maks. rozmiar dysku VDI to 10 GB
- Zainstalowane MySQL 5.5.28
- Zainstalowane Apache22

- Passy Maszyna/MySQL:
Login - root
Hasło - mpcforum

- Komendy:
mt2 start - uruchamianie channeli & db
mt2 stop - zatrzymywanie channeli & db
mt2 clear - czyszczenie channeli & db
mt2 setup - tworzenie nowych config'ów
mt2 qc - instalacja quest'ów

Pobrałem oba linki lecz 2 część ta z 392.0 MB nie mogę otworzyć z archiwum aby wypakować to tej 1 i postawić serwer (1 się normalnie wypakowała) możecie mi podać jaka może być tego przyczyna ? pobrałem 2 raz lecz jest to samo liczę na pomoc możecie podać jakiś sprawdzony program którym to mogę wykoanć ja robiłem winrar i 7-zip lecz nic nie dało pisze "nie możesz otworzyć pliku "moja lokalizacja" jako archiwum proszę o pomoc

Lub proszę o kontakt pw lub gg 48421901 aby ktoś mi założył serwer przez teamviere

Opublikowano

Nie wiem jak to Terenzo spakowal bo nie pobralen, ale to drugie to chyba obraz wirtualnej maszyny, ktora uruchomisz programem virtualbox lub virtual pc

Opublikowano

Nie wiem jak to Terenzo spakowal bo nie pobralen, ale to drugie to chyba obraz wirtualnej maszyny, ktora uruchomisz programem virtualbox lub virtual pc

nie to 2 też powinno się dać otworzyć w archiwum i te pliki połączyć ze sobą i dopiero na nich postawić serwer przynajmniej tak mi się wydaje :D

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...