Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mw2 Cheat

Aris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miałem cheata injector w nim trzeba bylo wybrac plik mw2hook.dll i wybrac proces cod'a. Tylko teraz chcialem pograc sobie na chceatach i nie chcial dzialac;/;/ Czy to jest spowodowane nowym crackiem czy jak? A moze ma ktos jakiegos sprawdzonego cheata jak tak bylbym bardzo wdzieczny :)

Opublikowano

mam injector z tym plikiem mw2hook.dll i wczesniej dzialalo jak gralem a teraz po tym jak nowy crack wyszedl juz nie dziala i nie wiem czym to jest spowodowane. patrzalem tu na forum to nie ma zadnych cheatow a pogral bym sobie na nich najbardziej to na samym wh mi zalezy bo celnosc mam dobra i dobrze gram tylko pobawic sie chce;p

Opublikowano

Aris a skąd miałeś cheata?

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Cheata sciagnolem z darkwarez.pl tam ktos upload zrobil i znalazlem ale pytalem sie tam tego usera czy wie o co chodzi z tym to mowil ze on tylko wrzucil tam go ale tez z innego forum mial tego cheata. A nie ma zadnych cheatow dzialajacych bo przeszukalem forum i nie znalazlem zadnego ;/;/?

Opublikowano

To moze tak sie zapytam czy sa jakies dzialajace cheaty do cod mw2? jak tak to bym prosil o nazwy ich lub linki.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

OMG przez takich noobów jak ten wyże się potem grac nie da

Po co odkopujesz tematy ze stycznia? /zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...