Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem I nie wiem co robić

HanskiM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio kupiłem Humble Origin Bundle i chciałem zainstalować sobie Dead Space 3 ale blokuje mi się na etapie sprawdzania aktualizacji, próbowałem przekierowanie portów ale nie zadziałało próbowałem jeszcze inne opcje ale nadal nic to dałem sobie spokój ale później chciałem zagrać z kolegami w Diablo III ale też instalator nic nie idzie do przodu też się poddałem ale w ogóle pierwsza gra jaka przestała mi działać to League of Legends jak go teraz odpalam to pokazuje mi się otwieranie do launchera ale po chwila nic po prostu znika. a następny problem to Hangouts jak koledzy dodają mnie do rozmowy to blokuje się na etapie gdzie sprawdza czy program jest zainstalowany ale nic też się poddałem (wiem dużo tego poddawanie się ale co nic mi nie działa to się wku***am i wyłączam). Ale to nie koniec nie martwcie się jest jeszcze kilka problemów :D Torchlight 2 jak chce grać przez internet to mi się cała gra crashuje albo jak klikam log in w prawym dolny rogu to też crash. Teraz czas na Garrys Moda ale tu jest 1 problem nie mogę wejść na 1 serwer zombie survival gdzie punkty się zapisują a gra tam moich 3 kumpli a bardzo chcą abym z nimi zagrał. Teraz chyba ostatni problem The Sims 3 nie może mi się podłączyć do mojego konta origin :/. A teraz finał na który wszyscy czekali CD-ROM nie chce mi się otworzyć a myślałem na zrobieniem formatu a wszystkie kable są dobrze podłączone a CD-ROM przestał mi działać jak tylko Lol mi przestał działać.(Wiem CD-ROM nie ma nic do neta ale może macie coś co pomoże :D).

Będę czekać na wasze odpowiedz i wypróbuje każdy materiał filmik co tylko macie postaram się zrobić !!!

Filmik i poradniki mogą być w językach Polski/Angielski.

Dziękuje.

Zapomniałem wspomnieć mam sieć brytyjska (Virgin Media).

Opublikowano

Ha dziś znowu nowy problem (ciekawe ile jeszcze) ale cóż dzisiejszy problem to hamachi wczoraj mi działało dziś dupa nie kija nie mogę się podłączyć do żadnego serwera jak chce to po prostu nic się nie zmienia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...