Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Ze Skillem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem na serverze yt2www mianowicie chciałem sobie zagrać surą wp no więc robie wbijam 70lvl a że szybko wbijałem nie latałem do miasta wir i strach które nie weszły na 17 zostawiłem tak. Gdy wróciłem do miasta kupiłem u handlarki zwój powrotu umiejętności i cofnąłem wir... jak się okazało zabrało mi all 17 pkt... No cóż bywa i hulaj nową postać założyłem wbijam 70 lvl naszczęście tym razem wir wszedł na 17 na M jednak strach znowu nie... No więc wracam do miasta kupuję zwój a tam tylko trzy opcje - wir ostrze i palec... skąd wiem?? Nie byłem pewien co cofam i zrobiłem nową postać wbiłem 6 lvl i kupiłem zwoje powrotu um. i pocofałem skille aby się obcykać. Problem w tym, że jak klikam na zwój wyskakują jedynie 3 opcje ww. na tym 6 lvl gdy cofnąłem te trzy dopiero następnym razem były kolejne trzy czyli - strach rozproszenie i zbroja. skillp.jpg to jest co wyskoczyło gdy chciałem cofnąć strach tam jest do wyboru wir ostrze i palec a ja chce do kur**y nędzy cofnąć strach... i co robić???

Opublikowano

jest taki patch co sie podmienia w foldrze pack co mozna cofac te skile w wp wszytkie i wbijanie i cofanie skili sury bm i wbijanie kd :P

Opublikowano

osiek95 - narobiles nadzieji i zwiales... moze podaj namiary jakies na tego patcha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...