Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista 10 najlepszych raperów ostatnich 5 lat.

Harajuku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o liście 10 najlepszych raperów ostatnich 5 lat według Complex MIUSIC? Jakie są wsze opinie na temat tej listy?

LINK:

http://www.complex.com/music/2013/09/greatest-rappers-of-past-5-years/kanye-west

Oj tam oj tam po anielsku ? :D kto to zna wogóle łapaj coś lepszego; 0

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Oj tam oj tam po anielsku ? :D kto to zna wogóle łapaj coś lepszego; 0

Jaki ty śmieszny jesteś i jeszcze dałeś kawałek z najgorszej jego płyty, wyjdź.

Topka w porządku z większością się zgadzam, oprócz Nicki i Gucciego.

Opublikowano

Ja się totalnie nie zgadzam z listą, wg. mnie lil wack powinien być wyjebany nawet z top 100, lamar gdzieś bliżej, koło 2/3 miejsca, jay na 4, pierwsze niech bedzie dla westa choc sie nim nie jaram... eminem moze za, moze przed lamarem, poczekajmy na mmlp2 i ocenimy

Opublikowano

Ja się totalnie nie zgadzam z listą, wg. mnie lil wack powinien być wyjebany nawet z top 100, lamar gdzieś bliżej, koło 2/3 miejsca, jay na 4, pierwsze niech bedzie dla westa choc sie nim nie jaram... eminem moze za, moze przed lamarem, poczekajmy na mmlp2 i ocenimy

Co ty mówisz xD Weezy zły nie jest, trzy pierwsze Cartery to klasyka, później już nie było tak dobrze i do top 10 ostatnich 5 lat nie załapałby się. Choć Dedication IV z tamtego roku był w porządku, fajnie mi się go słuchało.

Co do Lamara się zgodzę, dwa albumy bardzo dobrze się przyjęły, w tym roku jeszcze ta zwrotka która wkurwiła tych których nie wymienił xD,

Eminem to trudny temat, wiadomo jest jednym z tych którzy są nazywani królami ale płyty w przedziale ostatnich 5 lat nie były na poziomie tych gdy rozpoczynał karierę, (śmierć Proofa go mocno dobiła, z resztą każdy wie...) Recovery i Relapse były dobre, tacy MC nie schodzą po niżej pewnego poziomu ale jak na króla to jednak nie było to na co go stać, owszem w top 10 spokojnie się łapie i myślę że ta pozycja którą miał w tym rankingu jest słuszna. I tak liczę że MMLP2 rozpierdoli rap grę w kurwe.

Opublikowano

Co ty mówisz xD Weezy zły nie jest, trzy pierwsze Cartery to klasyka, później już nie było tak dobrze i do top 10 ostatnich 5 lat nie załapałby się. Choć Dedication IV z tamtego roku był w porządku, fajnie mi się go słuchało.

Co do Lamara się zgodzę, dwa albumy bardzo dobrze się przyjęły, w tym roku jeszcze ta zwrotka która wkurwiła tych których nie wymienił xD,

Eminem to trudny temat, wiadomo jest jednym z tych którzy są nazywani królami ale płyty w przedziale ostatnich 5 lat nie były na poziomie tych gdy rozpoczynał karierę, (śmierć Proofa go mocno dobiła, z resztą każdy wie...) Recovery i Relapse były dobre, tacy MC nie schodzą po niżej pewnego poziomu ale jak na króla to jednak nie było to na co go stać, owszem w top 10 spokojnie się łapie i myślę że ta pozycja którą miał w tym rankingu jest słuszna. I tak liczę że MMLP2 rozpierdoli rap grę w kurwe.

Dla mnie wayne to jebany wack i tyle, on jest asłuchalny. w tej topce jest, bo zrobił sobie fejm ale ten fejm powoli przechodzi bo ludzie staja sie bardziej swiadomymi sluchaczami

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...