Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Macie trądzik czy nie?

*XdeMoNT*

Trądzik  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Macie tr?dzik?

• Tak
      22
    • Nie
      19
    • Nie wiem
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wielki ale tak :/ u mnie w klasie praktycznie każdy z chłopaków ma i wkurza mnie jak mało laty z podstawówki wyzywają że pryszczaty, bo mam 2 na czole np

Opublikowano

Miałem ale kupiłem coś takiego, że smaruje np czoło (to nie krem - to takie wodniste) codziennie to powtarzam i po 5minutach to wodą zmywam. Po 2 tygodniach brak trądziku. Te coś jest dla bab ale siostra poleciła mi :D

Opublikowano

Ja nie mam. Ale moja koleżanka ma straszy i nic nie może z tym zrobić. Trzeba często myć twarz a rano i wieczorem najlepiej dokładnie wymyć jakimś mleczkiem czy olejkiem.

Opublikowano

Jak się chodzi do lekarza, to się nie ma. Mi zaczęły się robić rok temu w wakacje, ale lekarz dał preparat robiony i maść. U nas w klasie każdy ma, ale ja nie, bo używam tej maści.

Opublikowano

Idiotyczna ankieta, nie mam, nigdy nie miałem, trzeba po prostu dbać o siebie i tyle to nikomu to nie wyjdzie, a jeżeli masz już to w genach czy coś to wystarczy z tym iść do dermatologa a nie dopiero się ludzie budzą, jak już ryj wygląda jak poligon wojskowy i jedyne co można zrobić to przypatrzeć się w lustrze, bo po tym zostaną ci na pysku mega dziury :)

Opublikowano

Idiotyczna ankieta, nie mam, nigdy nie miałem, trzeba po prostu dbać o siebie i tyle to nikomu to nie wyjdzie, a jeżeli masz już to w genach czy coś to wystarczy z tym iść do dermatologa a nie dopiero się ludzie budzą, jak już ryj wygląda jak poligon wojskowy i jedyne co można zrobić to przypatrzeć się w lustrze, bo po tym zostaną ci na pysku mega dziury :)

Byłem dużo razy u dermatologa i gówno,przypisywał maście itp i nic nie pomogło.Złe geny :/

A co do dziur,to wystarczy iść do kosmetyczki :))

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Byłem dużo razy u dermatologa i gówno,przypisywał maście itp i nic nie pomogło.Złe geny :/

A co do dziur,to wystarczy iść do kosmetyczki :))

No nie wystarczy właśnie. Wiem sporo na ten temat bo mój kuzyn ma serio przejebane z tym, jak masz taki ostry, że siedzą pod skórą i nie da się ich wykurzyć maściami to i kosmetyczka nic nie poradzi. Musisz czekać aż same znikną, ale wtedy zostaną Ci na ryju dziury.

Opublikowano

No nie wystarczy właśnie. Wiem sporo na ten temat bo mój kuzyn ma serio przejebane z tym, jak masz taki ostry, że siedzą pod skórą i nie da się ich wykurzyć maściami to i kosmetyczka nic nie poradzi. Musisz czekać aż same znikną, ale wtedy zostaną Ci na ryju dziury.

Właśnie ja mam taki że siedzi pod skóra,i właśnie jak mi zejdzie całkowicie,to wtedy się idzie do kosmetyczki i ona robi czary mary.

Wiem bo moja mama posiada salon fryzjerski i różne takie zabiegi,są też panie kosmetyczki :)

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Ja mam, ale smaruję taką miksturą w której skład wchodzi spirytus xD i mi powoli zaczyna schodzić, a nawet nie powoli, więc jest progress. Jak zejdzie mi całkowicie to może porucham.

A ty masz autorze genialnej ankiety?

Opublikowano

Miałem na twarzy w podstawówce, po jakimś czasie przerzucił mi się na plecy, ramiona.

Dermatolog dał maść, która nic nie daje, lekarz rodzinny to samo, a inny dermatolog stwierdził, że to przez hormony i przejdzie ;)

Może faktycznie coś z tymi hormonami, bo nie raz nie mam wcale, nie raz porażka. Jedyne co to ostre 'szorowanie' + jakiś pealing.

Ogólnie z tego co wiem nasila się przez złą dietę i używki, oraz tryb życia.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Może jeszcze dasz temat " Jakiego macie penisa ? " , " Jak duża jest wasza kupa " ? Co za debil....

Dziwie się ze ty jeszcze bana nie masz, ty "wyrzutku szkolny".

Ja osobiście trądziku nie mam, choć też wcześniej miałem ten problem. Ale odpowiednia pielegnacja skóry zrobiła swoje.

#1900 post :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...