Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pożyczony podręcznik

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W poniedziałek mam sprawdzian z geografii, a na początku tego tygodnia pożyczyłem koleżance podręcznik do owego przedmiotu żeby sobie skserowała, bo jeszcze nie ma zakupionego, a ona zachorowała i nie oddała mi go i nie mam z czego się uczyć. Co mam zrobić? Pomóżcie, bo dostanę pałę, a tego bym nie chciał.

Nie, nie nie mogę do niej pójść, bo nie wiem gdzie mieszka, a co najgorsze to mieszka w jakiejś wiosce 3 km ode mnie.

Opublikowano

Nie pójść do szkoły, albo powiedzieć koleżance, że się spotkacie i ci odda, albo do nauczycielki podejść i jej to wyjasnić ?

Opublikowano

Powiedz mamie żeby Cie zawiozła, zadzwoń dowiedz się gdzie mieszka, to jej problem, że nie ma podręcznika

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Powiedz mamie żeby Cie zawiozła, zadzwoń dowiedz się gdzie mieszka, to jej problem, że nie ma podręcznika

W tym momencie to on ma problem xD

Powiedz rodzicą o tym i albo jakoś się skontaktuj z nią albo choroba jednodniowa :D

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

@ - lukasz -

Ta uważaj, uważaj, bo kupie nowy po to aby się nauczyć na jeden sprawdzian.

Masz problem? To są pogaduszki, więc mogę zakładać jakie chcę tematy, a sytuacja jest naprawdę poważna.

Opublikowano

Skontaktuj się z nią przez internet, i dowiedz się gdzie mieszka, a następnie tam idź.

Przecież 3 km to jest pół godzinki drogi na piechotę.

Opublikowano

a może gdzieś w internecie w pdf jest? szukałeś? albo napisz do jakiegoś kolegi żeby wysłał Ci skany tych stron których potrzebujesz

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zrób to co ona - idź do kolegi, wyjaśnij sprawę. Poproś aby dał ci skierować potrzebne do nauczenia strony.

Like?

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Tak swoją drogą, możesz napisać do któregokolwiek kolegi, aby podał Ci ogólnie zagadnienia. W internecie znajdziesz na pewno te tematy.

Opublikowano

JAPIERDOLE 3KM W GÓRACH NAPIERDALAŁEM Z KUMPLAMI PO 20KM PRZEZ 8 GODZIN W GÓRACH KURWA A TY 3 KM DO JEBANEJ WSI NIE MOZESZ NAWET ROWEREM PRZEJECHAĆ ?

FUCK LOGIC.

Trochę widno jest na rajd rowerem po polnych drogach. Napisz do niej na fejsie gdzie mieszka i poproś rodzica niech cię podrzuci

9368_gold.png

Opublikowano

poszukaj informacji na dany temat w necie

albo jak pojdziecie do szkoły to szybko na przerwie sciage zrób

albo otworz podrecznik włóz komuś kto siedzi przed tobą do kaptura (ja tak robie :D zawsze mam pozytywną ocene )

41196912334212939960.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...