Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Reffy ? Co to kur*a jest ? [Słowniczek]

DJProTeXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No oco chodzi z tymi refami ?

Je trzeba kupić ? Czy jak bo już sam nie wiem...

Czy zna ktoś jakiś słownik z każdymi powalonymi słowami z tej gry ?

Bo ktoś do mnie coś pierdoli skrótami a ja odpowiadam tylko Fuck off :D

Opublikowano

reffy-refferal a friend czy cos takiego.wysylasz koledze link polecajacy z twojego konta on tworzy konto na lolu z tego linka wbija 10 lv i dostajesz nagrode.im wiecej znajomych z twojego linka wbije 10 tym lepsze nagrody dostaniesz.

Opublikowano

Twój link z którego ktoś może się zarejestrować i wbić jakiś wymagany lvl za co dostajesz jakieś nagrody

Więcej możesz się dowiedzieć wchodząc na swoje konto na głównej stronie -> społeczność ->zaproś znajomego

Niektórzy kupują je na stronach aukcyjnych

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Hmmm... Czytałem że za refki można rp dostać w jaki sposób jeśli moge wiedzieć ?

Opublikowano

Dobra ale czym różni się ten system 1.0 od tego innego ??

Jak chce zrobić refka to cały czas mam SignUp failed... żadne pole nie świeci się na czerwono, jakieś rady ?

@edit

Ogarniam właśnie jednego refka, a czy za każdego jednego refa idzie te 975rp ? Czy tylko 10 musi być, i czy warto wbijać 20 i kupywać sobie itemki na główne konto za te 400rp ? skiny itd ?

Opublikowano

Jak chce zrobić refka to cały czas mam SignUp failed... żadne pole nie świeci się na czerwono, jakieś rady ?

@edit

Ogarniam właśnie jednego refka, a czy za każdego jednego refa idzie te 975rp ? Czy tylko 10 musi być, i czy warto wbijać 20 i kupywać sobie itemki na główne konto za te 400rp ? skiny itd ?

1.0 jest starszym systemem, różni się tym, że nagrody typu RP były przydzielane na 5lvl zamiast 10.

Podane nagrody są przyznawane za kolejne ilości referali, a nie za jednego. Tak więc 975 RP dostaniesz dopiero za wbicie 10 referali.

Opublikowano

@edit

Nie warto. Przez ten czas co byś wbijał 20 lvl, spokojnie byś zebrał np. 6300 ip na championa. Skinów nie opłaca się kupować, chyba, że chcesz szpanować czy coś w tym stylu.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Ale jeżeli będe chciał sprzedać konto to te skiny na wartości konta wyjdą na +

Czyli wystaczy wbic 10 refków po 5 lvl ?

Opublikowano

Ale jeżeli będe chciał sprzedać konto to te skiny na wartości konta wyjdą na +

Czyli wystaczy wbic 10 refków po 5 lvl ?

Nie wszyscy nowi gracze są w systemie 2.0 czyli musisz wbić 10 lvl na 10 kontach ze specjalnego linku. Natomiast system 1.0 to stary system z początku 2 sezonu który był lepszym kto chciał przejść na nowy to to zrobił...(w tym ja czego teraz żałuje)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...