Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][BFBC2] Czy pójdzie?

nitropompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1Witam chces sobie kupic o oto moje pytanie czy nie będzie mi ścinało na minimalnych albo na srednich ?

2. i jak kupie po zainstalowaniu gry ile będe musiał pobierac patchy ile gb ??

Win -7

Ram-4gb

procek - Intel core Duo CPU 2.53 GHz

System - 64 bit

Karta graficzna - Nvidia GeForce GT 610 ma ( 1 gb )

Opublikowano

Pfff z lajtem gra może nawet pociśnie na wysokich :p

A dodam czy mi na multi nie będzie cioła ??? chodzi mi oto czy sobie pogram na multi bez laga ?? bez sciny ? na minimalnych lub na srednich ?

Opublikowano

karta dupna i procek też niezbyt ale na low powinno chodzić

Podaj jaki masz zasilacz bo być może procek można podkręcić

Oj nw ale ja nie chce podkręcac ale jak na low nie pójdzie ??? jak mam 4 gb ram procek może byc karta tez bo mi chodzi tylko na multi ze by pograc w bf2

Opublikowano

karta na low w BC2 jeszcze wyrobi ale co z prockiem to nie wiadomo...

Jak masz jakiegoś Deusa min. 500w czy inny zasilacz który nie jest z czarnej listy to weź podkręć tego procka to różnica będzie

LOL

Opublikowano

karta na low w BC2 jeszcze wyrobi ale co z prockiem to nie wiadomo...

Jak masz jakiegoś Deusa min. 500w czy inny zasilacz który nie jest z czarnej listy to weź podkręć tego procka to różnica będzie

Wy sie troszkę nei znacie ostatnio mówili mi na mpc ze bf3 na singla mi nie ruszy a na srednich wymaganiach mi szedł ale dzwięk ścinał

Opublikowano

Wy sie troszkę nei znacie ostatnio mówili mi na mpc ze bf3 na singla mi nie ruszy a na srednich wymaganiach mi szedł ale dzwięk ścinał

Napisaliśmy, że 20FPS to nie jest gra ,45 bez spadków można myśleć o płynnej rozgrywce i ustrzeleniu kogokolwiek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...