Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body Vs Mental Vs Dager

banujcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam kilka pytan dotyczacych tych 3 postaci odrazu mowie ze chodzi mi o metin2 . pl , czyli nie bedzie tak latwo o eq +9

-ktora jest najlepsza z tych 3 w pvp 75+ ?

-ktora najszybciej ubije metiny ( wiodomo najwiekszy atak ma body ale musi odchodzic od metina zeby ubic resp, mental nie musi bo ma duzo defa )

Opublikowano

1.Pvp zależy od eq i stan pieniędzy głównie jaki posiadasz oraz wiedzy o metinie.Najrozsądniejszym wyborem byłby Body,lecz Dagger po osiągnięciu 3 emki również jest niczego sobie.Mental również potrafi się świetnie "lać" w pvp,ale trzeba będzie zrobić go specjalnie pod pvp i na mniejszych lvlach i tak nic w pojedynkach nie osiągnie.

Mental - Trochę zainwestować w dobrą broń (chodzi mi tu o ribka z średnimi 30+,a nie jakimiś badziewnymi Igłami i innymi pierdołami) i ruszać na podbój.

Opublikowano

w pvp napewno po 75 najlepszy dager

a w ubiciu metka to body bo co metalowi ze nieodchodzi od metka jak bedzie bil go 2x dluzej niz body

Opublikowano

Myślę że Ninja 75 lv dagger skill G+ jest nie do zabicia poniewasz zasadzka z kryciem sie i krytykiem to wyrok smierci na kazdego...

Pomogłem daj + !

"Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie."

Opublikowano

75 + każda postać jest dobra jak ma abs ^^

ale myślę, że dagger

krycie+zasadzka tak jak ktoś napisał pewny zgon.

a metki body. ^^

body nie bedzie górą jesli wbije takie same skille

np na Twierdzy jak grałem moi kumple zrobili sobie identyczne eq żeby sprawdzić kto wygra

tzn Ninja Dagger skille M9 i bodziak Skille m9 obaj 77 lvle

ninja wygrał na luzie 3:0 ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...