Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] EXP

3Kgaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, wiem że takich tematów już było dość dużo ale nigdzie sensownej odpowiedzi nie widziałem

i tutaj jest pytanie co zrobić żeby szybciej dobić ten 30 lvl bo dopiero mam 23 level ale to tak wolno trwa że gram cały dzień bez przerwy i tak mam dopiero połowe

i mówie od razu nie mam żadnych RP i nie będę kupował mam dopiero 23 i jakieś 300 exp'a - gram już 1,5 miech

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz wydawać kasy na boosty, to raczej takowego sposobu nie ma. Możesz co najwyżej - jeśli posiadasz mocnego kompa - ściągnąć i uruchomić jakiegoś bota.

Tak z czystej ciekawości: dlaczego chcesz wbić jak najszybciej ten 30 poziom?

Opublikowano

Nie ma możliwości otrzymania 'szybszego expa', po prostu graj normale.

Bez boosta się nie obejdzie jeżeli chcesz zrobić to szybciej.

Opublikowano

Komputer spokojnie wszystko ogarnie bo jak BF3 na ultra 100 fps wyciąga to i poleci bez problemu bot

ale jak chce czysto grać nie będę ściągał jakiś botów które komputer mi zasyfią gdzie jest dość nowy bo miesiąc temu kupiony

3kgaming.jpg

Zbieram [ + ]

Opublikowano

GRAJ, GRAJ I JESZCZE RAZ GRAJ! Czym więcej będziesz grał tym lepiej dla ciebie z każdym meczem coś wyniesiesz. Nie kombinuj tylko ciśnij żebyś nie siedział z resztą tych brąziaków w brązie... Ujął bym to tak za mało czytania i grania za dużo kombinowania. Pograj z kolegami i nawet się nie zorientujesz kiedy ci ten 30 wpadnie. (bez wydawania rp nie ma sposobu na przyspieszenie)

Opublikowano

Dobra dziękuje dzisiaj się wezme do expienia już na prawdę postaram się wszystko wygrywać oczywiście i nie zwracać zbytnio uwagi na level bo

wtedy podobno będzie się to dłużyło z góry dziękuje i temat do zamknięcia.

- PS. 30 level żeby grać z kolegami rankedy.

3kgaming.jpg

Zbieram [ + ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...