Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]MMR

Davide2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo wygrywaj, graj z gorszymi od siebie na lepszych od siebie.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Najlepiej zrób smurfa na jakimś serwerze gdzie jest większy poziom i tam graj i graj i zobaczysz jak przeniesiesz się na słabszy serwer będziesz carryował każdą grę

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Najlepiej zrób smurfa na jakimś serwerze gdzie jest większy poziom i tam graj i graj i zobaczysz jak przeniesiesz się na słabszy serwer będziesz carryował każdą grę

Nie ma serverow o wiekszym poziomie i o to chodzi ze zazwyczaj mam pozytywne staty i przegrywam.

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

to cale mmr i system doboru przeciwników jak i pozycji w lobby jest z dupy wzięty. silver1 30win 20loss gram duo z gościem unranked 7gier rozegranych. w lobby moj duo partner first pick ja last pick hahahaha i musiałem grać topa choć kompletnie to nie moja linia;/. sprawdzam potem nexus cos tam aby zobaczyć co z kim gramy i w naszym teamie 3 silvery 1 braz i unranked. w enemy 3 goldy 1 silver i platyna3 hahahah. platynowy kolega zakonczyl nam mecz statami 30/2 grał kassadina na naszego brązowego branda. smiechu warte. i nie, nie był z nikim w premade;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...