Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem GTA Sa

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z GTA San Andreas , więc zainstalowałem sobie GTA od nowa , kiedyś już grałem i było wszystko ok a teraz mam problem z myszką , ponieważ mam czułość myszki na 4 a nawet jak dawałem na fulla i tak nie działa , w menu jest wszystko ok jak naciskam to wchodzi , a w grze jak ruszam myszką żeby obrócić się np. to nic się nie dzieje ;/ jak chce uderzyc to tak samo nic nie robi [ chyba że uderzenie mam na czymś innym ] ale w każdym razie nie mogę ruszać myszką jak jestem w grze ... tzn. ruszam ale i tak nic się nie dzieje , nie obraca się ani nic ;/ pamiętam że kiedyś miałem ten sam problem , ale wystarczyło że wczytam od nowa grę i działało , ale tutaj nawet żadnego zapisu jeszcze nie mam , a jak zaczynam grę od nowa to ciągle jest to samo ;/ HELPPP

Opublikowano

Na 8 kresek sie nie da :D

Bo normalnie skacze z jednej na drugą a z 7 kreski wkakuje odrazu na 9 ;p nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale w każdym razie tak jest , jeszcze sprawdze sterowniki i napisze .

A jeżeli to coś znaczy to w menu też myszka nie działa , jak najade na opcje i klikam to nic się nie dzieje , musze dac enter , jednak jak grę zaczne i wejde do menu i chce dać np. wznów to normalnie działa .

@Edit.

Jest ok , nie wiem co to jest , ale ... na multi też nie działa , wyjde do menu , wejde jeszcze raz do gry i normalnie działa .. co to jest nie wiem ale cóż -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...