Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Caly System Archeologi więcej informacji na pw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PhoEnix chodziło mi po stronie servera jak i nad samym pomysłem. Ale przyznaj, że pomysł ciekawy. Mam jeszcze pomysł na System Schroniska. Na Serverze już postawiłem małą zagrodę jak i pety (pieski w środku). Jeszcze quest dzięki, któremu je zdobędziemy i będzie miodzio.

76135276396488580058.png

Opublikowano

Bez sens, takich questow jest milion (daj x dostaniesz y), co to niby za archeologia? Poza tym ten drugi quest na tyle źle działa, że możesz stać przy tym szkielecie parę metrów dalej + możesz siedzieć na koniu.

A... i szkielet nie zniknie bo zebraniu go. Ogólnie ta cała twoja "Archeologia" pobugowana.

P.S

Nie wiem w czym ty mogłeś mieć "masę" błędów.

@down

cze

Opublikowano

Bez sens, takich questow jest milion (daj x dostaniesz y), co to niby za archeologia? Poza tym ten drugi quest na tyle źle działa, że możesz stać przy tym szkielecie parę metrów dalej + możesz siedzieć na koniu.

A... i szkielet nie zniknie bo zebraniu go. Ogólnie ta cała twoja "Archeologia" pobugowana.

P.S

Nie wiem w czym ty mogłeś mieć "masę" błędów.

OOOOOO CZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

@TOP

Zrobiłeś niezły przypał, bo poprawiłeś "masę błędów" w czymś w czym nie można popełnic błędów i dodatkowo to jest pobugowane. Propsuje!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szkoda tylko ze 1 quest jest mój ładnie ludzi w ch**a robisz :)

zostawie to bez komentarza...

Pozdrawiam

Świetnie, to może jako autor wyjaśnij mi jaka jest idea takiego questa, który jest... jednorazowy - bardzo mnie to ciekawi. Załóżmy, że nie uda mi się wytworzyć itemu z tych kości (bo mam pecha), to pozamiatane, więcej szansy nie będę miał.

Składnie i błędy tego questa pozostawię "bez komentarza", ale chciałbym poznać odpowiedź na moje pytanie :D (drugi autor też może się potrudzić o odpowiedź).

PS: Na Twoim miejscu nie przyznawałbym się do tego questa, nawet jeśli jest Twój :D.

Opublikowano

@UP

Nie przyznaje sie do tego questa haha :D

Quest jest Shirka ja pisalem inny do niego kieruj pytania ;)

Bo glebszej refleksji zobaczylem w nim pare błędów ( takze powodzenia ) Shirek tlumacz sie :)

Pozdrawiam

Opublikowano

@UP

Nie przyznaje sie do tego questa haha :D

Quest jest Shirka ja pisalem inny do niego kieruj pytania ;)

Bo glebszej refleksji zobaczylem w nim pare błędów ( takze powodzenia ) Shirek tlumacz sie :)

Pozdrawiam

Szkoda tylko ze 1 quest jest mój

:rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...