Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Najlepszy serwer Free-Build i Mini Games

misiar9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam zapowiedzieć nowy serwer w budowie free-build, MiniGames, Survival Zapraszam na otwarcie : 30.09.13r. ( Może się przedłużyć )

MiniGry to m.in.

- OITC

- SPLEGG

- TnTRUN (Mozliwość że nie będzie)

- BlitzSG

- Quake

- Hide And Seek (Mozliwość że nie będzie)

Nasz serwer to głównie Free-Build Czyli dostajesz za free dzialke i budujesz na niej. Dodatkowo mamy plugin MineResetLite na kopalnie jak i tartak odnawia się co 15 min. Ze Stona wypada Diax,Szmagd,Zelazo,Zloto.Reszte zdobywamy na survivalu(Wegiel jest w kopalnii.)

Jesli znasz sie na komendach mozesz zostać adminem lub moderatorem.

Wzór podania na Admina

Imię:

Nick z mc:

Czy posiadasz skype,gg itp.:

Ile czasu poświęcisz na serwer:

Znajomość komend:

O mnie:

Wzór podania na Moderatora

Imię:

Nick z mc:

Czy posiadasz skype

Znajomość komend:

O mnie:

Na naszym serwerze nie ma systemu rang co oznacza ze nie ma Przelewu Bankowego, SMS. Jeżeli chcesz zakupic range musisz kupić doladowanie

Vip: 10zl doladowanie do orange

SVip: 25zl doladowanie do orange

Kod z doladowan prześlij na skype Wlasciciela: misiekrzaczek

Gdy wlasciciel sprawdzi kod będzie dzialac to da ci range którą wybierzesz

Dodatkowo w fazie beta jest ranga Premium Warta 15zl niestety nie można jej kupić ale możesz zrobic 10 reklam na różnych forach i przeslac je adminowi.

Opublikowano

Imię: Kacper ;3

Nick z mc: Twinz

Czy posiadasz skype: No a jak :D

Znajomość komend: Hmm... Ogarniam w 99,9% (BlitzSG to nie ta liga ;d)

O mnie: Nazywam się Kacper mam 14 lat. Chodzę do Gimnazjum nr. 1 im. Mikołaja Kopernika. Pochodzę z Białegostoku mieszkam na Podkarpaciu :). Czasem się wrzuci coś tam na YT :D. W Minecrafta gram od Beta 1.2. Multiplayer zacząłem na 1.7.3 na serwerze HAMACHI. Dostałem po miesiącu OP a za kolejny miesiąc serwer upadł. Administratorem był Zaklęty. Potem było już tylko lepiej (:D). KidModerator na 300 slotowym serwerze potem Mod i serwer upada (:C). Przez rok nie grałem w Minecraft i wracając w wersji 1.5.2 byłem Kidem na Hexarelu. Administrator jednak przestał interesować się projektem "Minigames" i odszedł. Przejąłem serwer stając się HeadAdminem :) Postawiliśmy go na nogi. Powstały minigry SG HnS i Splegg. W budowie mamy (tak serwer stoi :D) Kalambury i TNTRun. Jednak ważność serwera coraz mniejsza a fundusze ograniczone. Teraz mam moderatora na 35 slotowym serwerze ImagineMC. Kandyduje tu, gdyż uważam, że nadaję się do tej roli :) Pozdrawiam "Twinz"

Opublikowano

Imię: Kacper ;3

Nick z mc: Twinz

Czy posiadasz skype: No a jak :D

Znajomość komend: Hmm... Ogarniam w 99,9% (BlitzSG to nie ta liga ;d)

O mnie: Nazywam się Kacper mam 14 lat. Chodzę do Gimnazjum nr. 1 im. Mikołaja Kopernika. Pochodzę z Białegostoku mieszkam na Podkarpaciu :). Czasem się wrzuci coś tam na YT :D. W Minecrafta gram od Beta 1.2. Multiplayer zacząłem na 1.7.3 na serwerze HAMACHI. Dostałem po miesiącu OP a za kolejny miesiąc serwer upadł. Administratorem był Zaklęty. Potem było już tylko lepiej ( :D). KidModerator na 300 slotowym serwerze potem Mod i serwer upada (:C). Przez rok nie grałem w Minecraft i wracając w wersji 1.5.2 byłem Kidem na Hexarelu. Administrator jednak przestał interesować się projektem "Minigames" i odszedł. Przejąłem serwer stając się HeadAdminem :) Postawiliśmy go na nogi. Powstały minigry SG HnS i Splegg. W budowie mamy (tak serwer stoi :D) Kalambury i TNTRun. Jednak ważność serwera coraz mniejsza a fundusze ograniczone. Teraz mam moderatora na 35 slotowym serwerze ImagineMC. Kandyduje tu, gdyż uważam, że nadaję się do tej roli :) Pozdrawiam "Twinz"

Podanie wygląda super wiec fajnie IP podam potem ale myśle ze sie nadajesz wiec napisz na pw przypomnij a potem dam ip i dam ci admina. A i do wszystkich serwer nie jest mój dlatego każdy kto zglosi się może zostać nie przyjęty za co przepraszam :( ale przekonam wlasciciela. Póki co trzeba ogarnąć podstawy.

Podanie wygląda super wiec fajnie IP podam potem ale myśle ze sie nadajesz wiec napisz na pw przypomnij a potem dam ip i dam ci admina. A i do wszystkich serwer nie jest mój dlatego każdy kto zglosi się może zostać nie przyjęty za co przepraszam :( ale przekonam wlasciciela. Póki co trzeba ogarnąć podstawy.

Znaczy moda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...