Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Warrock się nie włącza

Matii909G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą , otóż gdy instaluję grę na nowo gra się nie aktualizuje oraz nie mogę nacisnąć " GAME START" i "CHECK FILES" . Proszę o pomoc z góry dziękuję

Opublikowano

Wyłącz antywirusa i zaporę systemową, ponieważ mogą one blokować proces aktualizacji.

Zainstaluj programy NET.Framework 3.5 oraz 4 i Microsoft Visual C++ Redistributable 2008 lub 2010.

Przeczyść komputer programem CCleaner lub Odkurzacz.

Wyłącz zbędne programy.

Opublikowano

Odinstaluj przez panel sterowania i zainstaluj najlepiej na innej partycji.

@Down

Co ma do tego Hack Shield skoro jemu nie pobiera aktualizacji gry po instalacji? Jeśli masz dawać porady aby tylko napisać post to lepiej w ogóle się nie udzielaj na forum.

Opublikowano

Daj mi listę albo screena aktywnych procesów jakie masz, powiem Ci jakie masz wyłączać.

Wyłącz takie jak AVG, Avast, PMB itd.

Uruchamiaj jako administrator aplikację War Rock'a

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Daj mi listę albo screena aktywnych procesów jakie masz, powiem Ci jakie masz wyłączać.

Wyłącz takie jak AVG, Avast, PMB itd.

Uruchamiaj jako administrator aplikację War Rock'a

Avasta nie da się wyłączyć, ponieważ posiada funkcje auto-ochrony i zamykając okno programu, nie zamkniesz wszystkich jego procesów.

Teraz wracając do tematu, proponuje reinstal WR'a i powinno działać, wszystkie te śmieszne programy są nie potrzebne, ponieważ system nie blokuje aplikacji moim zdaniem, lecz jej nie uruchamia po prostu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...