Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głośniki

damian136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko w tej chwili posiadam głośniki http://www.arest.pl/produkt/7351/CREATIVE-INSPIRE-T6100-5-1-czarne/wlasciwosci podłączone do komputera.Chciałbym mieć coś mocniejszego aby można było także podłączyć do kompa a najlepiej nawet do telewizora/telefonu albo pendrive.Jeżeli ktoś się na tym zna to proszę o propozycje cena tak do 300 zł o ile da rade :) Pozdrawiam

Opublikowano

Jestem, jestem :D Więc tak przeszkadzało by ci jak by były używane? Bo wiesz w tej cenie nie ma za bardzo wśród nowych produktów czegoś co by było dużo lepsze :/.

Jeśli pomogłem daj Lajk, to nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje :D

Opublikowano

Wiesz to git :D Szkoda, że nie szukałeś jakieś 2-3 lata temu :P A to dlatego bo takie słynne rzeczy jak:
- Microlab Solo 7c (można było kupić na jakieś stronie za 325zł nowe!)
- Logitech z 2300 (takie 2.1 do nawalania :D Sprzedawał mój znajomy za 320zł w bdb stanie.)
- Logitech z 623 (na pewnym znanym serwisie aukcyjnym można było nabyć za 290zł w dobrym stanie.)
Ps.
Mam nadzieję że masz jakiekolwiek pojęcie w sprzęcie audio do komputera :D Bo inaczej będziesz musiał googlować nazwy zestawów w internecie :P
A i jeszcze jedno nie odpowiedziałem Ci pewnie tak jak chciałeś bo nie wiem czy wolisz zestawy 5.1 (takie jak twój czyli pięć satelitek + subwoofer), 2.1 (takie jak te z2300 nie będziesz miał dźwięku przestrzennego tylko dwie satelitki + subwoofer), czy 2.0 (takie jak microlaby czyli dwie kolumienki stojące sobie :D dobra jakość to plus takich zestawów).
I napisz jeszcze do czego będzie je w większości używał (gry, muzyka, filmy itp.)
Pozdrawiam :)

Opublikowano

Będę używał głównie do słuchania muzyki czasami ewentualnie do gier typu nfs itd :D.

Ostatnio jakoś strasznie podobają mi sie takie kolumny :D więc jeżeli możesz to podeślij :D

Opublikowano

Hymm... Radzę przejrzeć Ci serię Microlaba Solo :) Wygoogluj :D Ponieważ Seria Solo jest jedną z bardziej cenionych pomiędzy innymi komputerowymi :) Gdzie będą stały? (http://pclab.pl/art46364.html to jest test możliwie największych wśród 2.0 do kompa :D ) Tu masz mniej więcej przykłady co byś mógł kupić:
-

-

(tu masz test dość ciekawych zestawów Geniusa :) )
-

(są oczywiście też i Modecomy)
- no i na koniec lektura tego

pomoże Ci trochę.
Ps.
Parę rzeczy może być już nie dostępne ale teraz zajmuję się większym audio i te do komputera mnie mniej interesują :)
Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...