Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Powerup

2+1Cytryny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jade sobie normalnie poscig albo ucieczke druzynowa i klikam np 1.. powiedzmy ze to moloch. Klikam i klikam i to nic nie daje. Dziala to dopiero po kilku minutach. Przed chwila jechalem poscig 46 min. Juz tak od 20 min mialem. Przez 5 min klikalem na naprawienie opon a zadzialalo mi to dopiero po kilku minutach klikaniu. Pozniej dzialalo z 20 sekundowym opoznieniem. I znowu. Klikalem bez przerwy az mi sie nfs scraschowal. Za mocny lag. Nie wiem jak to naprawic..... Szukalem wszedzie i nie znalazlem dlatego pytam sie Was o co z tym chodzi.

Opublikowano

Jade sobie normalnie poscig albo ucieczke druzynowa i klikam np 1.. powiedzmy ze to moloch. Klikam i klikam i to nic nie daje. Dziala to dopiero po kilku minutach. Przed chwila jechalem poscig 46 min. Juz tak od 20 min mialem. Przez 5 min klikalem na naprawienie opon a zadzialalo mi to dopiero po kilku minutach klikaniu. Pozniej dzialalo z 20 sekundowym opoznieniem. I znowu. Klikalem bez przerwy az mi sie nfs scraschowal. Za mocny lag. Nie wiem jak to naprawic..... Szukalem wszedzie i nie znalazlem dlatego pytam sie Was o co z tym chodzi.

Też tak czasem mam, power-up'y reagują z opóźnieniem lub wcale ;)

Najczęściej jest to wina skaczącego pingu. Najlepiej wyłącz wszystkie programy, które korzystają z internetu na czas gry.

HB5fLf7.png

Opublikowano

U mnie jest to spowodowane nie stabilnością łącza. Jak mam neta 10kb/s przez kilka sekund to 0 reakcji gra. Przy normalnym internecie 4mb/s nie ma takich problemów. Najwięcej łącza pożera YT, odpalasz sobie playliste i grasz, a tam teledyski w 360p ważą po 100mb+ a strumieniem Ci to download zabiera ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...