Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic 3

StuSto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam w monterze 70 poparcia i brakuje mi ciagle tych 5 i nie mam zadnych misji czy istnieje mozliwosc dodania sobie reputacji ? daje like

Opublikowano

Niemożliwe, że nie masz już misji... Ja w Monterze zawsze mam około 97%.

Spróbuj wpisać kod "spawn sh"

pojawi się taki gość od którego możesz żądać wszystkiego.

Nie wiem tylko czy jest tam reputacja dla miast. :)

masz spis zadań w mieście.

http://tawerna-gothic.org/zadania-gothic3/myrtana-gothic3/montera-gothic3

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

A czy arenę w Monterze zrobiłeś? Bo właśnie ona daje punkty reputacji za pokonanie wszystkich na arenie.

Inny problem, że może być jakiś bug albo NPC gdzieś ukryty.

Opublikowano

Arena zrobiona mam 70 na 100 i jedyna misja " Kamienne korzenie dla Druida Porgana" I moze jest moj blad bo tam w mlynei czy gdzies byl buntownik u niego mialem misje lecz zdradzilem ze jest butownikiem i nei wykonalem misji co bylo trzeba po przynosic po 5 przenicy itp i moze to miało wpływ? Arena zaliczona a i problem polega ze nie moge sie do gornego maista dopstac ;( bo brakuje 5 pkt

Opublikowano

Arena zrobiona mam 70 na 100 i jedyna misja " Kamienne korzenie dla Druida Porgana" I moze jest moj blad bo tam w mlynei czy gdzies byl buntownik u niego mialem misje lecz zdradzilem ze jest butownikiem i nei wykonalem misji co bylo trzeba po przynosic po 5 przenicy itp i moze to miało wpływ? Arena zaliczona a i problem polega ze nie moge sie do gornego maista dopstac ;( bo brakuje 5 pkt

Kamienne korzenie dla Druida Porgana - to zadanie nie daje repu w Monterze tylko u druidów. :)

A co do tego buntownika to ma wpływ. :)

Dostałbyś od niego 2 zadnia by przynieść mleko i zboże. Gdybyś je zrobił miałbyś chyba razem +6 do rep i jeszcze +5 (chyba) bo musiałbyś odzyskać od złodziei te worki zboża. Zrobiłeś zadanie ze zmianą niewolników i zabiłeś wilki w jaskini? :)

Opublikowano

Wilki tak niewolnikow nie chcacy u nich cos anulowalem ale nwm i nei moge tego dokonac POMOCY potrzebuje w wiekszosci miast mam po 90% tylko w monterze mam 70 i now pyt nie chce tworzyc noweg: Gdzie znajde kamien teleportacyjny do Montery? Zazwycza jsa gdzies w budynkach a tu nie moge znalesc oczywiscie daje like!

Opublikowano

Wiesz gdzie stoi Marik? To jak stoisz z nim twarzą w twarz to masz taką chatkę po prawo. Spotkasz tam niewolnika. Jak z nim pogadasz to on coś tam se powie i pójdzie. Na stoliku masz kamień. :)
Jak po tym zapytasz się Marika co z tą chatą to powie że możesz ją sobie wziąć, ale nie ma to żadnego wpływy na grę. :)

Opublikowano

@up Dzieki wkoncu moge sie teleportowac a nie latac na piechte :D A co do tej repu? Bo bardzo chce sie dostac do up miasta

Opublikowano

@up Dzieki wkoncu moge sie teleportowac a nie latac na piechte :D A co do tej repu? Bo bardzo chce sie dostac do up miasta

No powiedziałem Ci... żeś zrypał z tymi zadaniami jak ch... :) Wiesz jak idzie się do Gothy? idąc w tamtą stronę spotkasz farmę z dużym młynem. :) Najemnik stojący przy domu zleci Ci odzyskanie worków zboża i zabicie złodziej. Za to dostaniesz repu troszkę. :)

Opublikowano

No jak nie masz jak nie masz :P

złodzieje zboża są:
jak jest farma i droga do Gothy to ją omiń i trzymaj się lewej strony góry
powinny być zębacze
dalej przy górze będzie mały obozik i tam wiesz chyba co robić

Opublikowano

Nie zlodziej juz sie rozprawilem ale workow pszenicy nie pamietam chyba uzyje tego spawn sh tylko jak zrobic by on po wpisaniu danej komedy odrazu zniknal? i nie lezal na ziemi?

Opublikowano

Nie zlodziej juz sie rozprawilem ale workow pszenicy nie pamietam chyba uzyje tego spawn sh tylko jak zrobic by on po wpisaniu danej komedy odrazu zniknal? i nie lezal na ziemi?

Nie znikniesz go od tak. :P Przywołaj go w Trelis nad fosą i potem zabij komendą "kill" tylko żeby był zaznaczony bo inaczej Ty zginiesz. On spadnie i zniknie po jakimś czasie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...