Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Spakowac tak zeby nie dalo sie rozpakowac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno w tym nie siedzialem ... chyba ze 2 lata ;D

I mam takie pytanko... Czy da sie w koncu tak spakowac pliki , zeby nie dalo sie ich rozpakować =) ?

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

A czemu wtedy Metin2.pl Spakowało locale_pl.addr i czemu zaden gracz z MPCFORUM tego nie rozpakował ? Wtedy każdy by miał clienta metin2.pl OFFICIAL

Opublikowano

Te serwery, ktore mają wieksza/dużą ilosc graczy podpier*lą mi pomysly a poza tym mam wlasne modele, mapy, wygląd, bardzo przemyślane itemy itd itp.... i tyle bym z tego miał

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

Jedynym sposobem by ktoś nie zdobył z twojego clienta map, itemów itp. jest po prostu jego NIE udostępnianie ;d

Prędzej czy później i tak ktoś to wypakuje.

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

Tylko o to chodzi że nie da się spakować czegoś co nie da rady się wypakować ze względu na to że gra musi jakoś z tego korzystać.W launcherach zaimplementowano ponad 20 algorytmów szyfrujących tylko jeden z nich jest aktualnie wykorzystywany. Po za tym nasi zagraniczni koledzy po fachu usługują pakowanie klienta z zmienionym algorytmem szyfrowania poszukaj na takich forach jak inforge, epvp cena nie jest duża o ile naprawdę zależy tobie nad uchronieniem zawartości.

64562221938.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...