Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Którą z tych postaci wycarruje grę?

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanko, nie mam za bardzo kim grać a zbieram na runy, gram z kolegą więc carrowanie w 2 chyba by było możliwe ;> - moje postacie: Amumu,Annie,Fiora,Garen,Jarvan IV,Jax,Katarina,Lee Sin,Yi,Nunu,Talon,Tristana, Veigar,Warwick i Xin Zhao.

Opublikowano

J4- jungel

Xin- jungle

Lee sin- toplane/jungle

Osobiście wielkie win streaki w silverze robiłem lee sinem na topie, i kayle na midzie/topie

Opublikowano

Każdą postacią wycarrujesz gre, nie ma wyjątków.

Aczkolwiek jak miałbym już wybierać, którą postać wybrać na rankedy, wziąłbym Lee Sina, Katarine, Veigara, Tristane, J4 oraz Jaxa.

Oczywiście Lee na junglę, ponieważ ma świetnie ganki. Kata, Veigar na mida, ogromny burst, do tego escape. Tristana na ADC, duży zasięg, wystarczy farma aby wycarrować, J4 na mida/junglę, również świetne ganki, do tego dobry do kontrowania jungli, a Jax na topa.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Nasusem... Ostatnią grę właśnie przez tą postać przegrałem a w early dostali stompa 12/0 dla naszej drużyny. Siedzisz na topie i farmisz do 30 minuty później sam robisz teamfighty.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Xinem w jungli WSZYSTKO wykerujesz.. on ma taki nieziemski dmg już na 3lvlu, attack speed z 'W' czy slow z 'E', że prawie każdy gank kończy sie killem - jedyna ucieczka to flash lub skill (W lee sina czy E katariny)

Opublikowano

Lee Sinem to tylko w Jungli gram, podobno słabnie w late, a ja lubię postacie z DMG;) - przewaznie jak gram Xinem/Lee/Jarvanem w Jungli to mi nigdy nie wychodzi, albo mi ukradaja blue, albo jak chce gankować to ci sie cofaja ;_;

Opublikowano

Xinem w jungli WSZYSTKO wykerujesz.. on ma taki nieziemski dmg już na 3lvlu, attack speed z 'W' czy slow z 'E', że prawie każdy gank kończy sie killem - jedyna ucieczka to flash lub skill (W lee sina czy E katariny)

Bullshit, jak by był taki wspaniały by leciał insta ban na każdym poziomie rankedów, a tak nie jest. Owszem jest dobry dzięki temu, że w tf robi E + R i "wypycha" adc/apc, ale nie jest taki dobry jak mówisz.

@top

Spróbuj grać fiorą/garenem lub jeśli czujesz się na tyle dobry to weź katę na mida i wtedy gdy już spushowales linie idź pomagać innym.

Opublikowano

Katariną grać umiem, tylko według mnie jest papierowa, przy ulcie stun i po mnie ;x

Fiora umiem grać, i to bardzo dobrze, pierwszy pentakill, według mnie opanowałem postać i mi się troche znudziła, dlatego nią nie gram ;>

Opublikowano

Każdą postacią wycarrujesz gre, nie ma wyjątków.

Aczkolwiek jak miałbym już wybierać, którą postać wybrać na rankedy, wziąłbym Lee Sina, Katarine, Veigara, Tristane, J4 oraz Jaxa.

Oczywiście Lee na junglę, ponieważ ma świetnie ganki. Kata, Veigar na mida, ogromny burst, do tego escape. Tristana na ADC, duży zasięg, wystarczy farma aby wycarrować, J4 na mida/junglę, również świetne ganki, do tego dobry do kontrowania jungli, a Jax na topa.

Nigdy nie waccrujesz sam gry katariną bardzo łatwo skontrować jej ultra.

Polecam:

-Jax na topa,wpierdaalasz się z E i Q tylko musisz wyczuć dobry moment i stunujesz nawet 5,gdzie twój team ma już ogromną przewage w team fighcie ;>

-Jarvan IV na jungli (jest chyba najpoteżniejszą postacią na jungli,Lee sin'a nie polecam bo wymięka w lacie ;> )

-Amumu (prze potężne ganki , i prze mocny ult który miażdży w team fightach,ale samemu ciężko wycarrować)

-Fiora ( jedna z najlepszych postaci do wycarrowanie jeżeli się nafedujesz,ale troche wymięka w lacie bo sama o siebie sie zabije)

Opublikowano

Ja ci polecan talona przy samej hydrze krwiopijcu i mobilitkach jesteś jak jebany ninja. Wbijasz w adc/apc i po nim. A to dzięki spellom ten silence Q i te W, poprostu adc rozpierdalasz na te combo i 2 hity z Q. i ucieczka łatwa dzięki ultowi, które i tak nie ma CD bo co to jest 1min...

Kolejny + mida masz teoretycznie masz wygranego jak grasz na np, karme kayle zeda czy tam jakiegoś fizza.

Kolejną postać jest J4 @up napisali o nim więc ja się nie będe rozpisywał.

Opublikowano

A ma ktos build na Lee Sina na toplane/midlane lub na jakas inna postać z tych wymienionych. ? :>

Na mobafi... masz duzo poradnikow, tak samo na mpc

Opublikowano

Po pierwsze: nie wchodź na mobafire. - Polecam solomid.

Po drugie: Kup Kayle i ćwicz nią, na chwilę obecną jej damage w late jest zbyt duży.

Opublikowano

Kayle...

przegrasz early 0/10, to samą farmą nadrobisz.

Ult, który pomaga Ci zainicjować, lekki boost do MS, duży slow zwiekszajcy dmg i op AoE DMG. Z odpowiednim buildem, nie da się nim gry przegrać. Serio.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Ja Ci polecam ww na tym silverze bo ludzie nawet jak sa nafeedowani taki apc to dostanie ulta od ww i juz raczej jest martwy w tf czyli easy win ja tam mialem juz ze dwa razy 6-8 win streak ww na rankedach

Jak pomogłem licze na Lajka!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...