Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Kopać diaxy" Song Parody Flo rida

MiszczuArtKox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sam napisałem i zaśpiewałem czy mogli byście ocenić pierwszy kawałek ? :D

youtube.com/watch?v=gD7cTSN2a08

pyjozenga o majngrawcie jakie to kurwa nieśmieszne, chujowe i ogólnie zjebane wykonanie

jak można śpiewać o kopaniu diamentów w grze, icon_bag.gif

Opublikowano

a czemu nie ? :P

Skoro chcesz to Ci odpowiem.

Po pierwsze nie masz umiejętności żeby śpiewać nawet tych minimalnych, to też brzmisz śmiesznie, niedorzecznie i głupio, strasznie zawodzisz nawet osoba która nie zwraca na to uwagi bez problemu usłyszy takie wycie,

Po drugie śpiewasz o kopaniu diamentów w grze icon_bag.gif takie coś to sobie możesz nagrywać ale nie wypuszczaj tego po za obręb swojego dysku, robisz z siebie pośmiewisko,

Po trzecie zanim coś wrzucisz do netu to weź poczekaj z tym ze dwa tygodnie i odsłuchaj to, wtedy przerazisz się tak jak ja się przeraziłem puszczając to

Po czwarte chcesz coś robić, ok ale rób to dobrze, nie wypuszczaj chłamu do internetu (i nie zaśmiecaj YT), wypuść coś co będzie dobre, ja też mogę sobie taką badziewną piosenkę sklepać w 15-20 minut, nagrać i wrzucić do neta, tylko po co? Chyba lepiej włożyć trochę w to pracy i zrobić coś co ktoś doceni. Aktualnie masz 8 łapek w górę i 9 w dół i mogę cię zapewnić że nie będziesz miał więcej łapek w górę niż w dół.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...