Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

monitor

mcafee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up,mam wrazenie ze ty to piszesz z automatu pod kazdym tematem o monitor to samo czekam na dalsze propozycje z TYCH SKLEPOW

Co ja pisze? Bo nie rozumiem ;x A dlaczego akurat z tych sklepów? Tam ceny są zawyżone..

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Do 450zł to zwykłe TN'ki, które w zasadzie niczym się nie różnią. Jeżeli chcesz coś lepszego to trzeba dołożyć tak do 600+/- zł.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

a mam takie pytanie czy jak kupie monitor 19cali to moze byc.problem z dopasowaniem gier do tej rozdzielczosci??

i czy czas reakcji ms ma jakis wplyw na plynnosc

Opublikowano

a mam takie pytanie czy jak kupie monitor 19cali to moze byc.problem z dopasowaniem gier do tej rozdzielczosci??

i czy czas reakcji ms ma jakis wplyw na plynnosc

Lepiej kupić 22/21.5 i mieć FHD. Co do czasu rekacji to im mniejszy tym lepiej ale chyba od 3ms czy iluś tam nie widać różnicy. Ale generalnie to im mniej tym lepiej.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

i tu mam problem bo fhd 21-22cale m sie nie zmiesci tzn za duzo miejsca zajmie a powiesic tez nie mam gdzie

duzo trace nie kupujac monitora fhd?

duzo trace nie kupujac monitora fhd?

Opublikowano

To jeszcze zależy od gier, w które grasz.

Ogólnie rzecz biorąc, gdy weźmiesz 19" HD, to pograsz dłużej na lepszych ustawieniach na swoim kompie, a jak kupisz fhd, to będzie ładniejszy, bardziej wyrazisty obraz, tylko ustawienia graficzne w pewnych grach będą mogły być do zmiany.

Ja bym brał mimo wszystko fhd i tyle :D

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...