Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][sugestia] live

AbiasKing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

co powiecie aby na mpc zrobić coś w deseń streamów naszych userów? oczywiście nie każdego lecz zrobić rekrutację na streamerów do kilku gier.

myślę że dla userów była by to szansa na naukę gry, a dla chcących streamować może być to wielka szansa żeby się wybić

co wy na to?

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

Nope,

Jest już ranga Media, a pozatym każdy user Mpc może napisać w statusie, że streamuje. Lepiej było by zrobić nagrode "MPC Stream Team" :D dla naj. aktywniejszych strimeruf :)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Nope,

Jest już ranga Media, a pozatym każdy user Mpc może napisać w statusie, że streamuje. Lepiej było by zrobić nagrode "MPC Stream Team" :D dla naj. aktywniejszych strimeruf :)

tylko że jak ktoś napisze w statusie że streamuje to zobaczy go jedna na 1000 osób aktywnych

jeśli byłby jakiś plugin po prawej stronie str głównej, oraz osobna zakladka to jestem pewny że byłoby jakieś 150 widzów

a co do media teamu to to nie jest to samo

streamujac możesz odpowiadać na pytania widzów itd, nagrywając gfy coś ci nie wyjdzie to z reguły zaczynasz od nowa, na streamie takiego czegoś nie ma

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

Nope,

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Nope,

Opublikowano

Lepiej było by zrobić nagrode "MPC Stream Team" :D dla naj. aktywniejszych strimeruf :)

Tysiąc rang, tysiąc nagród. Po co to komu?

Inicjatywa streamowania gier jest bardzo spoko, wystarczy, że zaangażuje się w to MPC Media Team. :)

Nie.

Argumentujemy. ;-)

Opublikowano

Sama reklama takich osób na forum odpada. Jeśli chodzi o statusy to kiedyś znajdowały się tam reklamy streamów, ale użytkownikom się to nie podobało, więc także odpada.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...