Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] League of legends konto

JOUTUBE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ostatnio chcialem zagrac sobie w lola na swoim drugim koncie gdzie mam inne postacie w ogole inne wszystko :D I mam taki problem ze nie pamietam loginu , ale pamietam haslo, nick, IP z ktorego zarejestrowano. Czy support gry league of legends jest w stanie mi udostepnic to czy co ? Bo napisalem juz do nich z prosba. Bardzo mi na tym zalezy :3

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

Nie, ponieważ mogą stwierdzić, że chcesz kogoś okraść. Zadaliby Ci standardowe pytania, kiedy ostatni raz używałeś konta, jaki e'mail był na koncie, nick, login, cokolwiek. Jak tego nie podasz, bo nie znasz, to nie mogą Ci tego udostępnić.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Aha, dzięki za odpowiedź.(Lekki off-top) Mogą sprawdzić przecież z jakiego ip, również było rejestrowane główne konto ( poboczne i główne w jednym czasie były)

to raczej nie chciałbym okraść samego siebie :/

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

Tak, mogą to sprawdzić, ale stwierdzą, że ktoś inny np. pisze do nich w sprawie tego konta z tegoż IP :)

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...