Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Bardzo dobry anty xray!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam anty xraya który nie zamula serwera widziałem taki że nie pokazuje miliona rud tylko po prostu po naciśnięciu x nic nie widać oprucz desek,trawy itp oprócz diamentów,żelaza,złota itp. Pomocy i pozdrawiam.

Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill.

Opublikowano

pierwsze primo x-ray to x-ray nie ma lepszy gorszy

drugie primo nie ten dział zapraszam do działu modding

To się ubawiłem hehe..

Dział jest dobry nie martw się..

Co do Anty-xrey'a (z naciskiem na anty z dedykacją dla arl4s6).

Ja polecą ci zrobić drop ze stona.. Antyx-rey'e strasznie zamulają serwery. To jest głupota instalować Anty-xrey'a jak można zrobić drop ze stona.

Opublikowano

Masz racje, pluginy typu orebfuscatora, obciążają serwer, ale nie głupotą jest je instalować, z mojego doświadczenia, jak i z paru ankiet, które przeprowadziłem, jednoznacznie wynika że gracze nie przepadają za dropem ze stona i wolą tradycyjny orebfuscator. Dlatego jeśli zamierzasz postawić prawdziwy serwer, na prawdziwej maszynie, radzę ci wybrać orebfuscator. Oczywiście jakie bloki będą sie pojawiać, możesz w nim ustawić.

1390684250-U762298.png

Opublikowano

Jak chcesz mieć anty x-reya to musisz pamiętać o proporcjach 150mb (ramu) na slot, a najlepiej 200mb (ramu) na slot.

Trochę to kosztuje ale jak dla ciebie ważny jest normalny drop..

Opublikowano

Fakt że OtherDrops najlepszy ale chcę zrobić "prawdziwy" serwer który ma normalny drop a nie ze stona. TO prawda że na 1.7 nie bedzie xraya? Pozdro.

Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...