Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór myszki do grania w COD.

Ferox10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad kupnem myszki do grania w COD (bo zaraz premiera Ghosts), a także do grania w LoL'a. I insteresują mnie 2 myszki: Razer Deathadder oraz SteelSeries Sensei RAW. Nie wiem która była by lepsza. Googlowałem ale pokazują się głównie angielskie strony, a mój angielski nie jest na wysokim poziomie. Chodzi mi głownie o jakość wykonania tych dwóch myszek, oraz która była by lepsza w tych grach. Nie interesują mnie odpowiedzi bez uzasadnienia.

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Myszka Steelseries Sensei jest o niebo lepsza niż Razer. Posiada 8 przycisków, oraz 5700 DPI co jest ważne w takich grach jak COD, w lolu przydadzą się boczne przyciski.

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Może podałbyś budżet?

@Edit Po myszkach widzę, że ok 250-300zł... Hmmmm Polecę Ci R.A.T 5 lub 7

"Chciałbym się w końcu do czegoś przydać"

By BiałyPL

Opublikowano

Z tego co słyszałem to R.A.T jest dobrą serią myszek, ale jakoś odstrasza mnie troszkę ich wygląd.

Budżet jaki chciałbym jakiś przeznaczyć to <300zł. Ogólnie teraz gram na jakiejś bezprzewodowej od Microsoft i wkurza mnie to że co jakiś czas się tnie. Jeżeli ktoś posiada jakieś inne dobre firmy i wytłumaczy dlaczego one oraz ich używa to proszę się wypowiedzieć bo mi na tym zależy.

Pozdrawiam Ferox.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...