Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nazwa na serwer minecraft survival!

MrPatryko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam serwer minecraft ale nie wiem jak go nazwać ale nazwa ta nie może być zajęta i musi być orginalna. Pozdrawiam i proszę o doradzenie!

Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill.

Opublikowano

Żeby mieć orginalną nazwę wymyśl ją sam i nie podawaj do puki nie zrobisz serwera.

Polecam pogrzebać w słowniku do angielskiego czasem jedno słowo pasuje do nazwy.

Jeżeli coś już wymyślisz to wpisz to w google.pl jeżeli znajdzie jakiś serwer to wymyślaj dalej.

Opublikowano

Żeby mieć orginalną nazwę wymyśl ją sam i nie podawaj do puki nie zrobisz serwera.

Polecam pogrzebać w słowniku do angielskiego czasem jedno słowo pasuje do nazwy.

Jeżeli coś już wymyślisz to wpisz to w google.pl jeżeli znajdzie jakiś serwer to wymyślaj dalej.

To prawda jak ktoś wymyśli fajną to dalej jest rozprzestrzeniana. Pozdro

Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill.

Opublikowano

To prawda jak ktoś wymyśli fajną to dalej jest rozprzestrzeniana. Pozdro

Wykupujesz domenę nazwa.pl i nazwa jest już twoja.. Do puki domena nie wygaśnie ;/ (chyba że będziesz ją cały czas opłacał)

A jeżeli ktoś zrobi po tobie serwer o takiej nazwie to jest to "Chińska podróba".

Opublikowano

Moje propozycje:

Survival4you

Surv4Poland

PolishSurvival

SurvivalPolishGame

MySurvGamePolish

MyGameSurvivalPolish

PolishSurvivalGame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...