Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw komputerowy

Peffi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy moglby ktos mi zrobic zestaw komputerowy do 3500 zl?

W Zestawie Musi Byc :

Gtx 670 4GB

16 GB RAM

1 TB

USB 3.0

HDMI

ODDZIELNY DYSK NA WINDOWSA

PROSZE O ODBRANIE CZESCI CZYLI PLYTY GLOWNEJ ITD POD MOJE WYMAGANIA

DZIEKI Z GORY!

Opublikowano

MUSI być ? To teraz powiedz, do czego będziesz używał komputera ? Bo pchanie GTX670 na siłę nie jest opłacalne, skoro możesz mieć wydajniejszą kartę w niższej cenie...

16GB RAM ? Wiele renderowanych projektów na raz ?

Reszta to tak naprawdę standard, ale napisz czy jesteś pewien, czego chcesz. Jeśli to ma być do gier, niedzielnego renderowania i streamowania, to kasa w błoto.

Opublikowano

Komputer ma sluzyc do : Streamowania na twitchu, szybkiego renderingu filmow oraz do gier typu : bf4, gta v, sims 4, far cry 3 i tych bardziej wymagajacych gier, zeby chodzily na full detalach i komputer wystarczyl na najblizsze 5 lat.

Opublikowano

@up Zapomniałeś o dysku SSD ? :)

U mnie ma Szybki SSD, 770 od Palita i i5 3570K oraz lepsza obudowę, płytę główną + chłodzenie na procka.

"Chciałbym się w końcu do czegoś przydać"

By BiałyPL

Opublikowano

@up Zapomniałeś o dysku SSD ? :)

U mnie ma Szybki SSD, 770 od Palita i i5 3570K oraz lepsza obudowę, płytę główną + chłodzenie na procka.

A u mnie ma procesor 8-wątkowy i tyle w temacie. Do nagrywania/renderu lepszy od 3570k. A bez SSD przeżyje.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

@up Jaki haswell ? u mnie ma procka i5 3570K na podstawkę 1155 i płytę główną z77-g43 na 1155

Autor będzie podkręcał?

"Chciałbym się w końcu do czegoś przydać"

By BiałyPL

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...