Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nagrywanie BF3

EasyShare_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy z takim sprzętem będzie możliwe nagrywanie battlefield`a 3?

Procek: Intel Core i5 3570 3,40 GHz BOX trzeciej generacji

RAM: 8 GB 1333MHz

Grafika: SyncMaster (1440x900@60Hz)

1024MBGeForce GTX 550 Ti (Gigabyte)

Płyta: Asus P8H61-MX R2.0

Tylko to chcę wiedzieć, dyskiem nie trzeba się przejmować.

Opublikowano

słaba karta, ale powienies nagrac bez spin

Nie sądzę, że uda mu się w fhd i do tego z normalną ilością kratek. Ja na swoim HD6870, który jest o wiele lepszy przy nagrywaniu w HD już mam zjazd FPSów

9368_gold.png

Opublikowano

Śmiało możesz grać na wysoko-średnich z TS3, myslę, że Skype również da rade natomiast o innych się nie wypowiadam ;) ale kartę mógłbyś zmienić, polecam radeony hd w wersji sapphire

1zdobq.png

Opublikowano

Czy z takim zestawem liczba osób na serwerze będzie w znaczny sposób wpływała na ilość fps? Kolejne pytanie to takie czy zarówno przy 16 jak i 64 osobach mam szansę na płynną grę?

Opublikowano

Nie sądzę, że uda mu się w fhd i do tego z normalną ilością kratek. Ja na swoim HD6870, który jest o wiele lepszy przy nagrywaniu w HD już mam zjazd FPSów

ale na niskich przy 24 graczach cos tam nagra

Opublikowano

Czy z takim zestawem liczba osób na serwerze będzie w znaczny sposób wpływała na ilość fps? Kolejne pytanie to takie czy zarówno przy 16 jak i 64 osobach mam szansę na płynną grę?

Tak, płynność przy zmiennej w postaci ilości graczy zależy głównie od twojego internetu. Choć, przy dużej ilości graczy i dużym / kilku wybuchach w zasięgu renderowania fps polecą w dół

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...