Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty halowe do sql ;P

OreThemCat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi mi o takie zeby mi sie nie sizgaly na sali i dobrze sie przylapialy do np pilek halowych itp ;D

Jakie kupic?

Nike mercurial czy hypervenom? a moze inne? jak nike mercurial to jaki kolor?

OreThemCat

69997536661263266949.png

NIE KLIKAJ W LINK POWYŻEJ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU

Opublikowano

A myślałeś nad zwykłymi halówkami ? plusy :

+Nie ślizgają się na sali gimnastycznej

+Wygodne

+Dobrze się strzela np w piłce nożnej z halówek

+Możesz także chodzić po szkole

+Nie pójdą po 1-2 miechach

Minusów nie znalazłem.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

A myślałeś nad zwykłymi halówkami ? plusy :

+Nie ślizgają się na sali gimnastycznej

+Wygodne

+Dobrze się strzela np w piłce nożnej z halówek

+Możesz także chodzić po szkole

+Nie pójdą po 1-2 miechach

Minusów nie znalazłem.

Zgadza się. Ja również całe życie na WF grałem w halówkach i ci powiem, że 3lata przegrałem w tych samych i się nawet nie rozkleiły. Po co ci buty za 300zł na WF?

9368_gold.png

Opublikowano

Merciula kazdy kupuje a po 2 miesiacach cale rozjebane, kup sb ipsty albo tiempo ; d

Merce są dobre, ale fakt - szybko się niszczą.

Ja jedną parę elastików (biało-zielone z czarną nike'ą) mam do teraz, a używałem ich codziennie praktycznie przez cały rok :D

Dlatego postanowiłem kupić w tym roku również elastiko, tylko nowszy model co i Tobie polecam.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Dobry piłkarz czy bez butów czy w butach za 10 zł będzie dobrze grał, chyba że się będzie ślizgał to wtedy nie ;p

Ja ci polecam większość halówek z kipsty czy jak się to pisze, mam jakieś za 100zł i świetnie się sprawują

Opublikowano

Polecam Ci takie gram w nich i na dworze ( boisko mamy takie ze co 40Cm kamien bo na boisku byl kiedys poniemiecki budynek ) wiec sobie wyobraz jedynie co mi sie w nich zaczyna psuc to szyte czubki poprostu ''nitki'' sie przecieraja i niektore odstaja , ale czlowieku ja nimi szoruje po ziemi po kamieniach ( wiadomo jak sie gra w pile ) wchodze wn ich na hale i miazga nie slizgam sie nie zostawiam Czarnych sladow sa fajnie wyprofilowane maja na boku kratke ktora jeszcze bardziej klei sie do pilki i wygodne ! :)

http://allegro.pl/buty-nike-ctr360-libretto-ii-tf-r-41-sklep-i3541455455.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...