Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Launcher 1.6.4 Minecraft

mcf owner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klient do Minecrafta 1.6.4

Link:

http://sklep.majkrafci.pl/client.rar

Jak użyć:

Wypakowujemy archiwum do %appdata% (wpisujemy w dowolnym oknie explorera %appdata% i klikamy enter )

1. Uruchamiamy Minecraft.exe

2. Wybieramy NICK i ilość pamięci ram na grę

3. Klikamy Play

UWAGA !

W POLU VERSION BĘDZIE PISAŁO 1.6.2 ALE TYM NIE SUGERUJCIE SIĘ. ODPALONA WERSJA BĘDZIE 1.6.4

skan pliku:

skan.png

Opublikowano

Nie wszystkim działają,

Sam miałem wiele problemów z Minecraft Open Launcher. Zyczowy na aktualną chwilę padł i nie da się update do 1.6.4.

A gwarantuję, że z tym nikt nie będzie miał najmniejszego problemu (o ile będzie robił wg instrukcji)

Opublikowano

@up da się na zyczu uptade do 1.6.4,ba przez niego nie moge odpalić sobie 1.6.2,więc używam teraz jakiegoś cracka :D

Opublikowano

Dzięki za wrzucenie launchera, chociaż posiadam konto Premium, to często przydaje się wejść na no-Premium. ;>

Wkrótce napiszę launcher, który będzie spinał wszystkie wersje, a nowe wersję będą automatycznie pobierane z serwerów minecraft.net do launchera. Oprócz tego bez Forge'a instalowanie modów z poziomu launchera wraz z ich pobieraniem, także polecam śledzić mój profil. :-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem że odkop i takie różne, ale mam problem. Pobrałem wszystko ładnie według instrukcji, ale jak wcisnę Play to mam ikonkę ładowania (Dla nie kumatych te kręcące się kółeczko) i nic więcej się nie dzieje, żadnych błędów nic.

Komp świeżo po formacie Windows 7 32 bity (Na XP wszystko działało)

Sprzawdzałęm zmiane zgodnosci, uruchamianie jako administrator, zero skutku.

Tylko po uruchomieniu w .minecraft pojawia się plik output-client.log.lck i po chwili znika :<

PS: Żaden inny launcher też nie działa :<

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Siema może to i nie odpowiedni temat ale prośba czy ktoś ma Launcher 1.6.4 Minecraft i gotowy .minecraft z x-ray optifine i np inventor tweaks inne mody nie wchodzą w grę . Jak ktoś ma proszę wysłać link do całości !?

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

ZYCZU MA KEYLOGGERA NIE RADZĘ POBIERAĆ :P

Jeśli ktoś ma 1.6.4 Mc niech wbija na ten serwer

IP: xxxx

***************POLECAM!!!*****************

448af8ced075a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...