Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza karta graficzna do 250 zł?

K4miloPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GT610 też ma dx11 a jakoś nikt jej nie poleca. Jak odpalisz dx11 na tej 550ti to zobaczysz pokaz slajdów a nie grę, także nie ma sensu się w to pakować w takim budżecie

Opublikowano

ja niemówie o jakimś gt 630 i gt 610 tylko o 4870 -_- nowe gierki beda wychodzily dx 11 a nie dx 10 -_- i podaj zasilacz,płyte głowna żebyś niemial zlacza agp to wtedy żadna z tych kart niebedzie pasowala :D gtx 550ti jest dobra karta czego od niej chcecie -_- niby sie grzeje troche ale nic sie niestanie przecież -_-

Opublikowano

ja niemówie o jakimś gt 630 i gt 610 tylko o 4870 -_- nowe gierki beda wychodzily dx 11 a nie dx 10 -_- i podaj zasilacz,płyte głowna żebyś niemial zlacza agp to wtedy żadna z tych kart niebedzie pasowala :D gtx 550ti jest dobra karta czego od niej chcecie -_- niby sie grzeje troche ale nic sie niestanie przecież -_-

JEST SŁABA !

Do 5830 nawet nie ma jej co porównywać.

Opublikowano

Ktos tam prosil o reszte mego sprzetu:

Procek: Intel Pentium Quad Q6600

RAM: 4GB DDR2

Zasilacz: 500W Chieftec'a

HDD: 320GB Seagate

A co sadzicie o HD4890? tez sie wydaje byc mocna, co prawda ma jeszcze tego Dx 10.1 ale pograc pogram, a najwyzej zasilacz to mam jeszcze jeden na stanie w domu takze sie najwyzej wymieni :)

K4milo%20PL.png

Opublikowano

Ktos tam prosil o reszte mego sprzetu:

Procek: Intel Pentium Quad Q6600

RAM: 4GB DDR2

Zasilacz: 500W Chieftec'a

HDD: 320GB Seagate

A co sadzicie o HD4890? tez sie wydaje byc mocna, co prawda ma jeszcze tego Dx 10.1 ale pograc pogram, a najwyzej zasilacz to mam jeszcze jeden na stanie w domu takze sie najwyzej wymieni :)

Zasilacz dobry. Karta może być. Ale zastanów się jeszcze nad GTX 275, GTX 460 i Radeon 5830. Podaj jeszcze jaką masz płyte główną albo karte graficzną.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...