Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MECZ][Ćwierćfinał]Experienced Cartoons vs Drużyna C

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A o tym kto wycarrował to już nikt nie wspomni :P btw. będzie jakiś stream na finały/półfinały?

GeeGee

Wlasnie sie dziwie dlaczego nie zostales najlepszym graczem w tym meczu no ale to byla decyzja vanosha.

sstwc.jpg

Opublikowano

Early dobrze sobie radził, dzięki mu za solidny carrying ale to Vayne ostatecznie zrobiła pente, nie codziennie takie coś widujemy.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Z drużyny C grały 2 osoby reszta dobrana. Dobry ten turniej jak sobie moderatorzy dobierają teamy bez informacji dla innych członków drużyny. I tak mój team odpadł, a nawet nie brałem udziału w grze. GeeGee.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Z drużyny C grały 2 osoby reszta dobrana. Dobry ten turniej jak sobie moderatorzy dobierają teamy bez informacji dla innych członków drużyny. I tak mój team odpadł, a nawet nie brałem udziału w grze. GeeGee.

Z tym do netrodala, ja tego nie ustalałem w tej grze.

Opublikowano

O nim mówię. Wczoraj dostałem wiadomość "Prawdopodobnie w przyszlym tygodniu." po zapytaniu kiedy gramy. A dzisiaj wchodzę o 21:30 i już gracie, bo "była okazja". Dobra wyjebane. GG WP.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Juz wyjasniam, z waszej druzyny trzech chcialo zagrac dzisiaj, napisali wam rowniez na pw z godzine przed meczem ze moze byc mecz. Chcieli to maja, nie miej do mnie wyrzutow, ja tylko zastepczo gralem bo mnie poproszono. Tyle.

sstwc.jpg

Opublikowano

Fajnie że my musieliśmy czekać na was tydzień a wy nie mogliscie do jutra... Ja np dopiero wróciłem do domu. No ale wy moda-organizatora w teamie więc nie ma opcji żeby jakąkolwiek inna drużyna wygrała. W ogóle co to za sens że organizatorzy turnieju grają w nim. To tak jakby riot wystawił swoj skład na wc i ustawili sobie mecze tak żeby wygrać turniej i puchar ktory jest zrobiony przez nich. Zgaduje że pp prostu ktoś sponsoruje jakieś rp, dlatego grają organizatorzy. Jak dla mnie bezsens, no i oczywiście to nagłe dobieranie to jakas porażka. Anyway życzę moderatorom wygrania własnego turnieju.

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Zapomniałem powiedzieć że Drużyna C oddała walkower.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...