Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]obniżki cen champion'ów

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W przeciągu ostatniego roku obniżaliśmy ceny bohaterów według określonej kolejności, bazującej głównie na ich dacie wydania. Co trzeci wydany bohater, cena jednego dodatkowego bohatera, obecnie wycenionego na 4800IP lub niżej, zostanie obniżona do niższego pułapu.

Poniżej znajdziecie informacje na temat kolejnych planowanych obniżek. Zaznaczamy, że ponieważ ogłaszamy obniżkę z wyprzedzeniem, nie będziemy dokonywać zwrotów różnicy w cenie, za zakupy tych bohaterów dokonane przed obniżką.

Po następnym wydanym bohaterze (po Lucianie): cena Xeratha zostanie obniżona do 4800 IP / 880 RP, a Miss Fortune do 3150 IP / 790 RP

Xerath_Splash_thumb.jpg MissFortune_Splash_thumb.jpg

Po kolejnym wydanym bohaterze: cena Gravesa zostanie obniżona do 4800 IP / 880 RP

A po bohaterze wydanym po tym powyżej: cena Shyvany zostanie obniżona do 4800 IP / 880 RP

Graves_Splash_thumb.jpg Shyvana_Splash_thumb.jpg

Wiem , że nie macie oczu i nie widziecie tego jak włączacie lola :)

Opublikowano

Xerath jest konkretną postacią na mid'a , ale myślę , że MF wraz z obniżką , dostanie jakiegoś nerfa , ponieważ jest to mocna postać , a za 3150 może każdy ją mieć .

Opublikowano

Xerath jest konkretną postacią na mid'a , ale myślę , że MF wraz z obniżką , dostanie jakiegoś nerfa , ponieważ jest to mocna postać , a za 3150 może każdy ją mieć .

To samo jest z Masterem Yi, Tryndamere, Annie, Jaxem. A nikt nie płaczę o większą cenę. A nerfów też nie dostaja.

@Cieszę się ze zniżki MF. Od dłuższego czasu przymierzam się do kupienia, ale nie chciało mi się zbierać. Teraz będzie zdecydowanie łatwiej.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

No tak, bo annie czy kayle nie sa dobrymi postaciami. Cena ip postaci nie wyznacza jej sily. A co do tematu, fajna inicjatywa ze strony Riotu ale juz to wiadomo od dawna.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...