Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BFH bany

Melonex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy bany w bfh lecą na zawsze czy na mieś czy coś

Nikt nie może pomóc ?? rly jak ktoś pomocy szuka to nie znajdze kufa

Opublikowano

Dokladnie , tez zadałem pytanie a do twojego to tak.

Ban za aimbota dostajesz np na GGC i wtedy nie wbijesz na serwery z GGC, mozesz napierdzielać na aimie bo EAsy ma wyjebane a kiedyś był ziomek co banował all za aima.

Teraz druga sprawa, nie czituj lepiej sam graj będziesz miał np 0,5 K/D ale dobijesz sobie "skilla" i będziesz dobrze grał (w przyszłości xD)

Opublikowano

Dokladnie , tez zadałem pytanie a do twojego to tak.

Ban za aimbota dostajesz np na GGC i wtedy nie wbijesz na serwery z GGC, mozesz napierdzielać na aimie bo EAsy ma wyjebane a kiedyś był ziomek co banował all za aima.

Teraz druga sprawa, nie czituj lepiej sam graj będziesz miał np 0,5 K/D ale dobijesz sobie "skilla" i będziesz dobrze grał (w przyszłości xD)

Spoks ja sobie w sumie tylko refy robie z aimem a co do tego ziomka Ea musiało być na haju żeby takie coś zrobić

Opublikowano

Lol ziomuś zadałeś pytanie o 23:00, a teraz jest dziesiąta...

Jeśli chodzi o dobijanie 7lvl pisałem to minutę temu więc wkleję:

"Dla mnie to określeni jest idealne dla Cb, dlaczego? Bo mówiłeś że nie będziesz psuł gry innym, a przepraszam dobijając ten 7 lvl to będziesz grał z botami?

Właśnie z ludźmi będziesz grał, i właśnie nim będziesz psuł grę -,-

"
Ps. oprócz tego że minęło 11 h (podczas których dużo osób spało), to pytanie było już setki razy, więc jeśli nie chce ci się poszukać, nam nie będze się chciało odpowiadać 10 raz na to samo pytanie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...