Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak znaleźć serwer GGC?

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, coraz więcej jest hackerów w bfh na każdym serwerze teraz spotykam, już od 20 minut nie moge znaleźć takiego bez hackera, dlatego chciałbym prosić o instrukcje jak wbić na serwer anty-cheat czyli GGC, z góry dzięki.

Opublikowano

mówi to debil który 10dni temu prosił o cheat...

Udam, że tej wiadomości nie było, to że chce jakiś cheat, to nie znaczy, że będę przeszkadzał innym w grze, gdybyś troszke pomyślał to byś wykminił, że był mi on potrzebny do nabijania reflinków z farma, a debilem nie masz prawa mnie nazywać.

Opublikowano

Dla mnie to określeni jest idealne dla Cb, dlaczego? Bo mówiłeś że nie będziesz psuł gry innym, a przepraszam dobijając ten 7 lvl to będziesz grał z botami?

Właśnie z ludźmi będziesz grał, i właśnie nim będziesz psuł grę -,-

Opublikowano

"Zamknijcie to już bo spam się robi. A jak nie widzicie co sie dzieje to pograjcie troszkę mandosem na serwerach to kolesie z 2 końca mapy trafia wam headshota ze snajperki i co ? Dalej wina skilla? Hacka nie używałem jeszcze od pobrania, ale zrobię to jeśli nic EA nie zrobi z hackerami, to samo się dzieje z nfs world."~Torezz

To zmień serwer albo wbij na serwer z GGC, to takie trudne ?.

A pozatym także moge ci strzelić HS z SVD z końca mapy jeżeli nie jesteś na stealu (nie napisałeś ,że jestes.) więc dla mnie jesteś zwykłym płaczkiem.I będziesz kolejnym idiotą który lata z aimem, aimów jest bardzo wiele wystarczy wpisać odpowiednią treść na YT chociażby to praktycznie co tydzień film z nowym aimem ale jeżeli jesteś tak wielką kurwą to graj na haxach, ja wole osobiśćie w każdej grze trenować "skilla" i napierdalać i mieć satysfakcje jak zabije kogoś, a nie jak jebany program robi to za mnie.

Opublikowano

@UP

Prawda ...

@TOP

Znudziło ci się używanie Hacków ? Coś niezwykłego ...

Teraz sam widzisz, jak czują się osoby, które chcą pograć normalnie na serverach. Bez zależności od tego, jakim lvl'em będziesz grał, to i tak skutek będzie taki sam. Nie rozumiem, co fajnego jest w użwaniu hacków - jeśli coś cię naprawdę wkurzyło, to nie wyładowywuj emocji na niewinnych osobach ;/

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...