Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 1000: ErrConnectionFailed

MuthaphukkinG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. podczas uruchamiania bf'a spotykam problem :

tv5t.jpg
(dodam że dzień przed tym jak pierwszy raz to spotkałem grałem normalnie bez żadnych przeszkód, nic w systemie nie zmieniałem ani usuwałem)
sprawdzałem metody z innych tematów, ale ani metoda z plikiem hosts - http://www.mpcforum.pl/topic/660044-q-battlefield-play4free-1000-errconnectionfailed/?hl=%2B1000#entry7016830 - nie pomogła, nie mam po prostu tych linijek, a w drugim to już wgl odpowiedzi nie było. szukałem po necie, próbowałem reinstalla gry (ręcznie usunąłem wszystko z dysku, dokumentów i rejestru), oczyszczania kompa ccleaner'em, uruchamiania przeglądarki jako administrator, wyłączenia antywirusa (firewall mam wyłączony stale) i wszystkich programów, resetu kompa, resetu routera (oczywiście internet chodzi sprawnie jak zawsze), innych jakiś drobnych spraw i NIC nie pomogło. macie może jakieś pomysły?
Opublikowano

U mnie ten błąd wyskakuje jak włączam gre i za szybko się wyloguje.

Tutaj nie wiem co może być problem

Na forum bf'a znalazłem tylko takie coś:

http://battlefield.play4free.com/en/forum/showthread.php?tid=16209

tak, przeglądałem to i pisałem o metodzie z hostem, nie pomaga, nie mam tych linijek czyli dopisywanie # jest zbędne.

u mnie pojawia się, gdy mam ograniczoną łączność z siecią.

no właśnie o to chodzi że łączność jest normalna jak zawsze, wszystko chodzi w normie bez żadnych zmian tylko bf nie działa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...