Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Colorado V2 - zdjęcie mapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tak sie chwalili ze bedzie duzo wieksza mapka etc, wiecej miast a tu kicha, tylko oddalili miasta od siebie i tyle. LIPA jednym słowem

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Przecież ta mapa dawno była pokazana. Ale masz wczesny zaplon.

Tutaj ta mapa jest pokazana w lepszej jakości. A update będzie gdzieś za 2 miesiące. Nie spodziewaj się, że teraz.

@Up ta mapa jest większa -,-

@Edit skąd wziąłeś zdjęcie tej mapy?

Opublikowano

Super Zapłon 2000

Zdjęcie tej mapy było pokazane na oficjalnym forum, razem ze zdjęciami tejże mapy jakieś 2 miesiące temu T.T

omx6dh6.png

Opublikowano

Ja wczoraj ogladalem streama z colorado v2 , artemis knives streamował. Powiększona mapa i nic więcej.. robią jakieś gówniane opcje a mapy nie potrafią dobrze zrobić.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Rekrut
Opublikowano

Przecież tą mape robią bo ta oryginalna colorado jest masakrycznie zbugowana i ma być niby nowy silnik gry na tej mapie ...

Macie tu cały kanał kolesia co testuje i pracuje w tej wytworni ?

Macie tam w 2 filmikach co jak kiedy dodadzą kiedy będzie brak teleportujących się zoombie itp.

Rekrut
Opublikowano

Nie wszystko to co jest tam napisane większość ma być niby do końca roku z tego co ja zrozumiałem najszybciej colorado v2 stronghold potem system niszczenia się wszystkiego do końca roku ta nowa całkowicie mapa ...

Opublikowano

Dla mnie ta gra jest całym żartem z strony developerów. Pamietam jak zaczynałem grać w grudniu to miały już być pojazdy wtedy :X dzisiaj mamy wrzesień następnego roku :D . Najpierw niech ogarną dzieciaków którzy nie umieją grać fer tylko na tych gównianych cheatach, w następnej kolejności bugi na tym obrzyganym colorado a potem mogą myśleć o nowej mapie... Chociaż to colorado v2 to jedna wielka kupa , powiekszona mapa tylko tyle.. na californie pewnie musimy poczekać trochę.. U nich jak coś zapowiadają że za miesiąc to trzeba pomnożyć przez 365.. to za rok może wyjdzie coś.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Rekrut
Opublikowano

Czemu piszesz ze kupa to colorado v2 jak na niej nie grałeś... Kupą jest ta mapa orginalna w colorado v2 ma być nowa fizyka optymalizacja wgl całkowicie inna mapa na podstawie tej mi się bardzo podoba jeżeli poprawi grywalność to jak najbardziej po co się męczyć na tym gównie (orginal colorado) jak mozna będzie prawdopodobnie grać bez lagow i spadków fps !!!

Moze wyda wam się dziwne ze cały czas ich bronie wiem wiem może nie są najlepszymi twórcami ale mają potencjał zobaczymy jak go wykorzystają ja im daje szanse !

Opublikowano

Dla mnie podstawka to juz przeżytek w tej chwili niektóre emulatory wyprzedzają ISS pod względem nie zbudowanych map dodawaniu np nowych broni grafik itp

Opublikowano

Ja osobiście narzekam tylko i wyłącznie na optymalizacje, cheaty mi nie przeszkadzają bo i tak 99% procent tych debili ginie przy jakimś graczu z odrobiną skilla.

Opublikowano

Ja osobiście narzekam tylko i wyłącznie na optymalizacje, cheaty mi nie przeszkadzają bo i tak 99% procent tych debili ginie przy jakimś graczu z odrobiną skilla.

W Colorado V2 optymalizacja ma być lepsza, a jeżeli chodzi o cheaty, to strasznie mało cheaterów .

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

Nie wiem czy wam też nie chodzi mapka. Jak coś, to podsyłam kolejną:

maxresdefault.jpg

Według mnie zapowiada się świetnie :) Większy teren to może i więcej itemów :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Nie wiem czy wam też nie chodzi mapka. Jak coś, to podsyłam kolejną:

maxresdefault.jpg

Według mnie zapowiada się świetnie :) Większy teren to może i więcej itemów :)

Hah , stary ten większy teren to są przedłużone drogi i lasy z miasta do miasta ;D Więc na więcej itemów bym nie liczył :P Ogólnie nie mam nic do tej mapki i mam nadzieje na zwiększoną ilość FPS. Ale szczerze mówiąć ( nie krytykując) mogli się bardziej postarać. ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...