Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Neverwinter

MoyzeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak , zacząłem grać w tą grę i na razie mam 8 lvl :D . Robie jakieś tam misje itp . Moje pytanie jest takie czy cała ta gra ejst taka monotonna i opiera się na dedaniu mobków w trakcie robienia zadań ? ;p . Jak zdobyć towarzysza i jakieś fajne zbroje ? Gdzie kiedy expić itp . Czy ktoś móglby mi opisać najważniejsze i najciekawsze aspekty gry ? :) Szuka też gildi .

Z góry dzięki :) .

Opublikowano

Tu masz oto mały poradnik :

http://gamezilla.komputerswiat.pl/poradniki/pozostale/2013/6/neverwinter

Gra nie jest monotonna sam zaczełem grać dosyć niedawno ale gra naprawdę jest świetna można się pośmiać powykonywać Qesty oraz misje ... fabuła jest oddzielna dla każdego gracza NV.

Polecam Gre bardzo fajna i naprawę może na samym początku nudna ale potem jest pełno akcji a tak grafika ? Cudo <3

Liczę na jakąś pochwałę za tego posta... :D Przepraszam za ortografię pisałem na telefonie <_<

106ir79.png

Opublikowano

Gra jest różnorodna pod względem wykonywania questów, grafika stoi na bardzo dobrym poziomie oraz klimat, który nie odstaje. Towarzysza się wybiera pod daną klasę natomiast jeśli chodzi o ekwipunek nie kupuj nic aż do max. poziomu postaci tylko zbieraj ekwipunek z mobów. Levelowanie postaci jest proste, wykonuj questy po kolei a będziesz wiedział, gdzie wbijać poziomy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...