Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobić

Degarus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie obrazki RENDERY no ale nie są one wycięte i nie wchodzą na tło tylko wychodzi obrazek i tło białe jak mogę to zmienić ?

I Np na sygnaturę wchodzi mi obraz dużej wielkości ok a na avatara tylko jego głowa jak go mam ładnie zmniejszyć w GIMPIE ? Czy poprostu na jakiejś stronie lub na kompie ?

CZEKAM na odpowiedzi będą + i 5*

Opublikowano

Co do zmniejszania to dajesz obraz lub prawy na daną warstwę i skalujesz. Co do renderów to jakieś dziwne je masz ;] sciągaj najlepiej rendery z deviantart.com i planetrenders.com ;] tam są dobre ;] albo daj zaznaczenie według koloru na i wytni i potem wklej na nową przezroczystą warstwe i masz poprawny render.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

albo daj zaznaczenie według koloru na i wytni i potem wklej na nową przezroczystą warstwe i masz poprawny render.

A gdze mam znalesc zaznaczenie wedlug koloru ?

Opublikowano

Ja mam w : zaznaczenie->według koloru

Ale to działa najlepiej w przypadkach gdy masz samą postać i białe tło lub zupełnie innego niż postać

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

• Dodaj nową pozycję...