Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Aion Coin Generator

Dereveris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma takich zeczy zapewne trzeba tam podac passy i Ci konto ukradną. To juz stare i nie modne nie wiem jak ludzie sie jeszcze na takie cos nabieraja :)

Opublikowano

Brzydko określę, że to wali fake-m na kilometr i tylko idiota by dał się nabrać. Nawet jeśli by coś takiego faktycznie istniało i działało to twórca by tego nie rozpowszechniał tylko czerpał tyle korzyści ile by mógł. Mało tego, po 2 takich użyciach FailForge by zablokował możliwość kupowania na dzień by dojść co jest nie tak i by to naprawili szybciej niż by wprowadzili następnego patcha do gry. Chodzi w końcu o pieniądze firmy.

Ogółem samych sposobów na "pozyskiwania darmowych Smoczych Monet/Antymaterii/Aion Coinów/Rubinów i innego dziadostwa w grach FailForge" = naciągnanie przeciętnego Kowalskiego powstało tyle, że twórca tego czegoś (mam na mysli stronki, filmiku i "programu") zbytnio nie zabłysnął. Tutaj z tego co widzę trzeba zapłacić by pobrać, więc jest na zasadzie "ciągnę kasę za coś co i tak nie zadziała". Dodatkowo na filmiku nie jest pokazane jakby cokolwiek kupował za te fake Aion Coiny itemy, a następnie odbierał w grze. Gdyby pokazał, że doładowuje sobie 50k Aion Coinów, a następnie kupuje za to 505 GP i je odpala to bym uwierzył.

To jak sprzedawanie konta "Veteran" pokazując screena z odpalonym GP na nowo założonym koncie. Kończy się GP po powiedzmy 27 dniach, znika Veteran i nagle nie można tradeować ponieważ konto wraca do pierwotnego typu. Na dodatek jeszcze niech teraz idiota znajdzie tego cwaniaka, który mu sprzedał konto.

Osobiście uważam, że jak już się znajdzie kretyn, który by coś takiego ściągnął to powinno wyskakiwać coś w stylu poniższego linku, bo dał się... nabrać:

http://piv.pivpiv.dk/
Opublikowano

Nigdy się na nic takiego nie nabierajcie. Nie ma darmowego sposobu na uzyskanie jakiejkolwiek waluty handlowej ze sklepów gier internetowych, poza tymi, które są oferowane bezpośrednio przez twórców (np wypełnianie ankiet).

Przecież taki program, czy strona, musiałaby się włamać do strony gry i tam jakimś sposobem je nabijać. A to jest niemożliwe, a nawet jeśli, to wykrywane przez system po kilku sekundach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mówicie tak a nikt z was nie pobrał. Ja pobrałem i jestem zadowolony :D Uwielbiam hejterów, nie sprawdzą a piszą że nie działa xD

Opublikowano

A mi się podoba jak płaczecie że nie ma czegoś takiego, że nie działa itd. Pobrałeś? Nie więć po co się udzielać i pisać co wam się wydaje. Pobierz, sprawdź i dopiero się wypowiadaj. Pozatym jest free download

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kiedys w silkroad online byla opcja free silk sposnorowana przez inne strony mobilne itd i tam mozna bylo zdobyc silki (waluta za prawdziwa kase cos jak Aion Coiny) tyle ze oni dzialali z Joymaxem pamietam z tych reklam i ankiet prawie 500 silkow wycisnelem ale tydzien w plecy...

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...