Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić do 10kk IGC?

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Porshe 911 GT2

-L'ghini Murcielago Roadster

-Pontiac Solstice GXP

-Toyota Corolla GT-S

-Aston Martin V12

-Chevrolet Camaro SS

-VW Scirocco

-Nissan 200SX

-Lotus Elise

-BMW M3 GTS

Opłacalne wybory.

Opublikowano

Przecież on wymienił Ci samochody za IGC. Lepszych nie ma, jedynie BMW E30 Evo możesz kupic w B, zamiast jakiegoś auta w wyzej wymienionych.

Opublikowano

BMW M3 Sport Evolution zostało wycofane we wczorajszej rotacji.

Jak to nie można?Wchodzisz do kryjówki->Diler i wybierasz sobie klasę,markę model oraz styl.W niektóych autach musisz zmienić styl aby była wersja za IGC.

Opublikowano

Więc może mój poradnik się przyda xD

Tutaj masz wszystko opisane co i jak:

http://www.mpcforum.pl/topic/1034388-poradnik-dla-poczatkujacych-jak-kupowac-samochody-za-igc/

Bierz Porsche GT2, z tego co ludzie mówią jest świetne i właśnie kończę na nie zbierać xD

Osobiście mam:

Lamborghini Murcielago Roadster - Świetny samochód, da się nim czasami wygrać w klasie A, ale porsche niestety jest odrobinkę lepsze - Polecam

Pontiac Solstice GXP - Mały koksu, bardzo podobny osiągami to MR2, lecz ciut gorszy (Wiadomo EA musi hajs się zgadać żeby coś było równe) - Polecam do klasy C lub przy dobrych skillach B.

Opublikowano

Ja ci polecam abyś na pierwszym miejscu kupił Porsche GT2 za 1.850kk bodajże.

Mialem na poprzednim koncie ktore mi zbanowano. I spisywalo sie super. Naprawde polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...